Israela Vodovoz a murit. Avea 67 de ani

 Alina Dan
.

Celebra Israela Vodovoz a murit. Femeia a devenit faimoasă după ce, în urmă de mai bine de zece ani, ținea prima pagină a ziarelor datorită faptului că a s-a afișat ostentativ cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr, care, ulterior, i-a devenit  soț.

Israela a fost găsită în baia locuinței sale din București. Se pare că de Israela nu mai dăduse nimeni de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa, scrie Libertatea. Israela Vodovoz a murit la 67 de ani.

Israela s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ. Ulterior, în mai multe declarații, Israela a susținut că a fot victima violenței domestice.

Rămasă singură după plecarea lui Liviu, Israela s-a luptat cu serioase probleme de sănătate care, se pare, i-au fost fatale.

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton