Irina Columbeanu își petrece vacanța de vară în America. Monica Gabor a așteptat-o cu nerăbdare

 Stamen Diana
.

Monica Gabor este cea mai fericită pentru că fiica ei a venit să-și petreacă vacanța de vară în Statele Unite ale Americii. Irina Columbeanu se distrează de minune alături de mama ei și de iubitul acesteia, Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu locuiește de ani buni peste Ocean.

De când Irinuca a ajuns în Statele Unite ale Americii, Monica Gabor îi face toate poftele fetiței sale. Distanța este mare între cele două, iar de fiecare dată când se revăd încearcă să facă împreună absolut tot. Monica Gabor locuiește în America de foarte mult timp împreună cu iubitul ei, Mr. Pink, căruia Irina a început să-i spună tati.

Relația dintre cele două este una excepțională. Irinel Columbenau are încredere deplină în fosta lui soție și tocmai din acest motiv a și lăsat-o pe fiica lui să meargă și să-și petreacă vacanța de vară alături de mama ei. Irina Columbeanu și-ar dori să se mute împreună cu mama ei, însă acest lucru ar putea fi doar o chestiune de timp.

Irinel Columbeanu își dorește tot ce mai bun pentru Irina

Dorinţa cea mare a lui Irinel Columbeanu este ca Irinuca să aibă un viitor promiţător. „În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu', a spus Irinel Columbeanu conform a1.ro.

Irina Columbeanu își petrece vacanța de vară în AmericaIrina Columbeanu își petrece vacanța de vară în America

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton