Irina Columbeanu, avânt uimitor în mediul online - Fetiţa are zeci de mii de urmăritori

 Pirvu Cristina
.

Irina Columbeanu a reuşit în scurt timp să aibă zeci de mii de urmăritori în mediul online. Se bucură de un real succes şi a ajuns la performanţa de a avea  mai mulţi prieteni virtuali chiar decât tatăl său celebru.

A cucerit Instagramul, Youtube-ul şi aplicaţiile de muzică! Irina Columbeanu a primit recent o felicitare deosebită din partea tatălui său.

„Fiica mea are mai mulţi abonaţi la canalul ei de YouTube Irinas Vlogs decât am eu prieteni pe Facebook, ceea ce nu mă împiedică să îi urez bun venit în mai mică noastră comunitate şi o benefică evoluţie tuturor copiilor activ preocupaţi de noul din lumea virtuală a Internetului, ce ne învăluie, încet încet, dar inevitabil, pe toţi.', a scris Irinel Columbeanu pe Facebook.

Irina Columbeanu a reuşit să strângă zeci de mii de urmăritori, fiind susţinută atât de Irinel, tatăl său, cât şi de Monica Gabor, mama sa aflată în America. Pe Instagram, Irina a reuşit să atragă de partea ei mulţi urmăritori care îi oferă sute de like-uri, iar micuţa a învăţat tehnici practice de a atrage fani noi. Este inventivă, nu glumă!

Pe Youtube face vloguri peste vloguri. Abordează de cele mai multe ori subiecte atractive pentru copiii de vârsta ei. Este activă şi pe Musically!

Cert este că Irina Columbeanu ştie cum să îşi atragă urmăritorii, deja montează filmuleţe şi realizează fotografii şi colaje cât mai atractive.

https://www.youtube.com/watch?v=vumtavdM7tA

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton