Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, 10 ani de căsnicie fericită: "Ne-am ţinut de cuvânt"

 Pirvu Cristina
.

Astăzi, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol împlinesc 10 ani de când s-au căsătorit, mai exact de la nunta frumoasă pe care au făcut.o. Actriţa a postat în mediul online un mesaj emoţionant în care a anunţat că s-a ţinut de promisiunea pe care a făcut-o cu ani în urmă.

Ioana Ginghină a postat pe una dintre reţelele de socializare o imagine de la căsătoria religioasă cu Alexandru Papadopol de acum 10 ani. Ambii purtau haine speciale, aveau zâmbetele până la urechi. Actriţa a scris şi un mesaj sugestiv.

„Acum exact 10 ani am jurat să ne fim alături la bine şi la greu. Ne-am ţinut de cuvânt până acum şi sperăm la încă 50 💕”, a scris Ioana Ginghină pe contul de Instagram.

De când s-au căsătorit, cei doi parcă s-au înţeles din ce în ce mai bine, iar timpul care a trecut parcă i-a unit şi mai tare. Au o familie fericită alături de micuţa lor, Ruxandra Papadopol.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton