Înotătorul american Michael Phelps va fi tată pentru a doua oară

 Popescu Alexandra
.

Înotătorul Michael Phelps a anunțat pe Instagram că soția sa, Nicole Johnson, este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi s-au căsătorit în 2016, și au un fiu pe nume Boomer, în vârstă de un an.

Cel mai decorat atlet olimpic a postat o poză cu Nicole și Boomer pe Instagram în care sunt nespuși de fericiți. Johnson își ține fiul în brațe, iar acesta ține în mână un test de sarcină și zâmbește până la urechi.

Numărul doi este pe drum!!! Atât de fericiți!!! Mă întreb daca este o fetiță sau un băiețel??', a scris înotătorul american la descrierea pozei.

Cum era de așteptat, fanii atletului i-au transmis gânduri bune și felicitări imediat.

Citește și: Taylor Swift a stat timp de șase luni departe de lumina reflectoarelor. Iată motivul!

„Felicitări ție, soției tale și lui Boomer că va deveni fratele cel mare. Sper să fie o fetiță', a comentat un admirator.„Probabil va fi un pește', a glumit un alt fan.

Michael este genul de părinte care își lasă copiii să facă propriile alegeri, și nu îl împinge pe Boomer să aibă o carieră sportivă.

„Nu o sa îl împing. Mama nu m-a împins niciodată să fac ceva. Învățam singuri, și eu m-am îndrăgostit de un sport', a declarat Phelps.

Michael Fred Phelps este un înotător american, multiplu campion olimpic și mondial la diferite probe de natație. Este de 24 ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară și este deținătorul a șapte recorduri mondiale.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton