Incredibil! Cât au costat bijuteriile purtate de Jennifer Aniston la Oscar 2017

 Popescu Alexandra
.

Jennifer Aniston a strălucit la propriu pe covorul roșu de la premiile Oscar din acest an la brațul soțului ei, Justin Therox.

Într-o rochie lungă, neagră, strălucitoare, spartă pe piciorul stâng până la coapsă, dar și cu un decolteu adânc, Jennifer a arătat spectaculos. Însă nu doar rochia i-a oferit strălucire actriței, ci și bijuteriile în valoare de 10,7 milioane de dolari.

Chiar dacă inițial a declarat că nu își dorește un inel de logodnă cu diamant pentru că nu este o fată de diamant, se pare că în acest an vedeta din serialul „Friends' și-a schimbat părerea. La gala premiilor Oscar 2017, Jennifer Aniston a purtat bijuterii personalizate Lorraine Schwartz, ceea ce a inclus o pereche de cercei cu diamante smarald de 100 de carate, care au costat 9,5 milioane de dolari, și un inel cu diamant Golconda de 20 de carate, care costă 1,2 milioane de dolari, scrie People.

În cadrul ceremoniei, actrița a făcut introducerea Oscarurilor în Memoriam și i-a adus un tribut special actorului Bill Paxton, care a murit cu o zi înainte de decernarea premiilor: „Așa cum a fost iubitul nostru prieten care s-a stins din viață ieri, Bill Paxton, toți l-am iubit și tuturor ne va fi dor de el'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2017

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton