Incestul, adevăratul motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt? „James trăia împreună cu ei!”

 Popescu Alexandra
.

Un nou motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi ieșit la iveală, după ce s-a speculat că adevăratele motive al acestei decizii ar fi fost drogurile, alcoolul, violența sau angajamentul umanitar.

Potrivit unor ipoteze lansate de canadianul Ian Halperin, jurnalist și realizator de filme documentare, ruptura dintre cei doi a avut loc din cauza relației pe care Angelina o are cu fratele ei, fiind una „strânsă', dar în același timp „șocantă'.

Prezența directă a lui James Haven, fratele actriței, în apropierea cuplului, ar fi una dintre conscințele divorțului.

James era atât de apropiat, încât de fapt trăia împreună cu ei. Acest lucru l-a împins pe Brad la un ultimatum. El i-ar fi cerut soției sale să aleagă: El sau eu!', a spus Ian Halperin, potrivit Radar Online.

Totuși, jurnalistul nu are nicio dovadă care să susțină toate aceste declarații, mai ales că el este renumit pentru faptul că, în trecut, a mai devzăluit „secrete' despre viața privată a vedetelor care, într-un final, s-au dovedit a fi false.

Zvonurile de incet există încă din anul 2000

Totuși, în acest caz, au existat multe zvonuri de incest între cei doi frați, scrie ziarul spaniol ABC. Angelina și James au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe covorul roșu de la Oscaruri în anul 2000. Gestul de atunci a fost explicat de cei doi ca fiind un semn de iubire frățească și că nu există o atracție sexuală între ei.

Ziua sărutului a fost prima zi în care mama actorilor, Marcheline, a fost tratată pentru cancer. Cei doi au fost împreună toată ziua în spital. Ei au fost foarte aproape de mama lor', a spus un apropiat pentru Radar Online.

Este foarte dificil de asimilat o relație ca cea pe care o aveau ei’', ar mai fi adăugat o sursă din anturajul acestora. „A fost destul de ciudat, săruturi, îmbrățișări, ca și cum era o relație paralelă', a mai spus Halperin.

Ian Halperin este autorul unora dintre cele mai vândute biografii de vedete, cum ar fi cea a lui Celine Dion, Kurt Cobain și Michael Jackson, iar acum pregătește un documentar despre divorțul cuplului „Brangelina'.

Alexandra Popescu

Foto:Hepta, Northfoto

Citește și:

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au împăcat. Noi detalii despre celebrul cuplu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton