Încă o lovitura pentru familia de la Casa Albă! Un retailer de lux o refuză pe Ivanka Trump

 Popescu Alexandra
.

Nordstrom a anunțat, joi, că va înceta să vândă articolele Ivankăi Trump în acest sezon din cauza performanței controversate a brandului, mișcare care urmărește boicotarea unor anumiți cumpărători care sunt înfuriați pe tatăl ei, președintele Donald Trump, și pe politicile de la Casa Albă.

Retailerul de lux, căruia i s-a cerut luni de zile elimine marfa Ivankăi Trump, spune că va scoate cam 10% din sortimentele acesteia în fiecare an pentru a reîmprospăta derularea activității, sacrificând produsele care nu se vând foarte bine.

Am spus tot timpul că vom lua decizii de cumpărare bazate pe performanță', a declarat un purtător de cuvânt pentru revista Fortune. „În acest caz, bazându-ne pe performanțele brandului, am decis să nu îl mai cumpărăm în acest sezon.'

Brandul Ivanka Trump a fost ținta campaniei la nivel local „Grab Your Wallet'.

Nordstrom a început recent eliminarea articolelor din colecția Ivanka Trump de pe site-ul său. Totuși, câteva dintre articolele reduse rămân în continuare la vânzare.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ivanka Trump a devenit mamă pentru a 3-a oară

Ivanka Trump vs Chelsea Clinton

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton