Imagini uimitoare cu femeia care i-ar fi furat minţile lui Matei Stratan! De aceea a reacţionat Mădălina Ghenea

 Pirvu Cristina
.

Mădălina Ghenea a şocat pe toată lumea zilele trecute când a postat în mediul online imagini cu o femeie. Nu ar fi una oarecare, ci cea căreia Matei Stratan îi acordă mare importanţă! Iată cum arată Lola Astanova!

Fotomodelul a trecut prin perioade şi perioade alături de Matei Stratan, tatăl fetiţei sale Charlotte. Nici acum nu întâmpină o perioadă prea bună, iar dovadă stau postările sale din mediul online.

De curând, ea nu s-a putut abţine să nu facă public ceea ce o supără la milionar. După ce anul trecut l-a acuzat pe Matei Stratan că a înșelat-o, publicând un mesaj dureros pe contul ei de Instagram, Ghenea a avut din nou o criză de gelozie. Aceasta a încărcat o imagine cu profilul unei femei, o pianistă celebră, pe nume Lola Astanova. A avut şi un mesaj.

„Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei :(„. La scurt timp după publicarea mesajului, acesta a fost şters, mai ales că fanii au reacţionat furtunos.

Imagini uimitoare cu femeia care i-ar fi furat minţile lui Matei Stratan

Lola Astanova s-a născut în Uzbekistan, în 1985. Are un succes incredibil datorită talentului său, cântă la pian piese celebre în maniera proprie. Într-un interviu acordat în 2009, acesta declara că nu este pregătită de căsătorie.

„Nu sunt căsătorită şi nici nu văd să se întâmple asta în viitor apropiat. Relaţia mea cu Steinway este strict profesională. Cred că ar fi fost destul de trist altfel. Cred că trebuie să avem şi alte interese în afara celor cu pianul şi eu am, cu siguranţă.” spunea Lola într-un interviu pentru derricksblog.wordpress.com.

Lola AstanovaLola Astanova

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au început să formeze un cuplu din luna mai 2016, iar în aprilie anul trecut, cei doi au devenit părinți.

Citeşte şi: Andreea Esca, în dreapta lui Mario Fresh! Iubitul Alexiei a luat permisul de conducere

Artistul George, vacanţă de neuitat în Punta Cana! Ce aventură a trăit

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton