Imagini incredibile făcute publice cu Mădălina Ghenea, la doar câteva săptămâni după ce a născut - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Imagini incredibile făcute publice cu Mădălina Ghenea, la doar câteva săptămâni după ce a născut. Fotomodelul şi-a făcut curaj şi a arătat tuturor cum arăta după ce a născut-o pe micuţa sa fetiţă Charlotte. Natura a înzestrat-o cu forme perfecte, orice femeie ar fi invidioasă pe trupul ei. 

Mădălina Ghenea este una dintre vedetele care a ţinut sarcina ascunsă până în ultima clipă, mai exact opt luni a ferit-o de ochii curioşilor. A creat vâlvă în momentul în care s-a descoperit că a rămas însărcinată, lucru pe care şi-l dorea de mult.

Fotomodelul şi-a făcut curaj abia acum, la aproximativ un an de când a născut, să arate poze cu ea după ce a adus-o pe lume pe Charlotte. Nici urmă de vergeturi, un abdomen bine lucrat, cu asta se lăuda Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea a ascuns sarcina

Vedeta a născut pe 2 aprilie 2017 o fetiţă, iar de atunci se află în culmea fericirii. Ea şi Matei Stratan au împreună o fetiţă. Mădălina nu a avut o sarcină foarte uşoară, au apărut complicaţii.

Eram în cel mai bun moment din viaţă mea profesională, prezentasem Sanremo, jucasem primul rol principal într-un film în engleză, mă mutasem la Los Angeles, lucram non stop, şi a apărut ea, minunea mea atât de dorită.

Spun minune pentru că medicii mă asiguraseră că eu nu voi avea copii. Am avut o sarcină groaznică, dar m-am gândit zilnic că, după toate acele dureri, o voi ţine în braţe pe ea. Am ascuns sarcina de frică să nu o pierd, am ascuns-o şi de mama…', a declarat Mădălina Ghenea.

Madalina Ghenea a jucat în filme celebreMadalina Ghenea a jucat în filme celebre

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton