Imagini exclusive cu Andra, înainte de concertul de la Sala Palatului! Ce mesaj le transmite fanilor prin intermediul VIVA!

 Oana Pantazi
.

Pentru Andra, dar și pentru fanii ei astăzi este ziua cea mare! La Sala Palatului va avea loc primul concert – Aievea' –  din seria de trei pe care artista le va susține pe 23, 24 și 25 februarie. Emoționată, Andra le-a trimis fanilor săi un mesaj, asigurându-i că vor trăi o experiență de neuitat.

În 17 ani de carieră, Andra a lansat 13 albume, a câștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice și deține nenumărate premii pentru vocea și performanțele sale, printre care „Cea mai bună solistă', „Cea mai bună voce feminină' și „Cel mai iubit artist', însă, cu toate acestea, artista nu este scutită de emoțiile inerente de dinaintea unui show de amploare, cum este „Aievea', ce va debuta în această seară, la Sala Palatului.

Andra, la ultimele repetiții înainte de concertul

Andra, la ultimele repetiții înainte de concertul „Aievea”

„Aievea' se anunță de pe acum un succes, vocea deosebită a Andrei, la fel ca și profesionalismul său desăvârșit, fiind cea care va cataliza toate emoțiile spectatorilor. În plus, după cum și-a obișnuit fanii, Andra va avea și invitați, iar surprizele serii nu se vor opri aici. Cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, artista, care deși s-a pregătit intens în ultimele luni pentru concert, a declarat în exclusivitate pentru Viva! că are emoții:  „Azi e ziua cea mare, nu îmi vine să cred că a venit deja. Am visat la ea în ultimele luni și am repetat mult, acum timpul va trece altfel pentru mine. Timp de 3 zile voi fi prinsa în visul meu, Aievea, mă voi trezi abia luni, când nu o să cred că a trecut atât de repede. Abia aștept să îmi surprind spectatorii! Va fi o experiență specială!'.

Ultimele repetiții, emoții infinite pentru Andra

Ultimele repetiții, emoții infinite pentru Andra

Suntem convinși că visul Andrei chiar va deveni Aievea, pentru că știm deja că Sala Palatului, unde spectacolul va avea loc cu casa închisă (inițial au fost anunțate doar două concerte, dar, datorită cererii imense, Andra va mai susține un concert și pe 25), s-a dovedit neîncăpătoare!

 

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton