Ilinca Vandici - prima imagine cu rochia de mireasă. Va fi sau nu o mireasă cu stil?

 Popescu Alexandra
.

Ilinca Vandici se pregătește intens pentru nuntă. Marele eveniment va avea loc pe 15 octombrie, așa că vedeta mai are foarte puțin timp la dispoziție să pună totul la punct, iar cel mai important moment a fost alegerea rochiei de mireasă.

Pentru că prezintă „Bravo, ai stil!' Ilinca Vandici trebuie să fie o mireasă cu stil, așa că rochia de mireasă trebuie să fie una specială. Și pare că a ales deja ținuta potrivită, iar modelul îi vine extrordinar de bine, mai ales că vedeta și-a revenit foarte repede după sarcină.

Ilinca s-a fotografiat pentru prima dată într-o rochie de mireasă și a împărtășit momentul cu fanii de pe Instagram, care au fost încântați să o vadă într-o astfel de ipostază. Într-o rochie albă, lungă, cu trenă, multe volane și cu un design special, Ilinca zâmbește și se vede că abia așteaptă să meargă în fața altarului. Mai mult, ziua de 15 octombrie este cu dublă semnificație pentru că prezentatoare își va boteza și fiul.

„Pot deja să aud clopotele de nuntă', a scris Ilinca pe pagina sa de Instagram. Nu știm încă dacă aceasta este chiar rochia de mireasă pe care o va îmbrăca la nuntă, așa că așteptăm cu nerăbdare ziua cea mare.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton