Ilie Dumitrescu Jr l-a întâlnit pe Armand Assante la premiera filmului ”The Wanderers”

.
Ilie Dumitrescu Jr l-a întâlnit pe Armand AssanteIlie Dumitrescu Jr l-a întâlnit pe Armand Assante

Ilie Dumitrescu Jr, fiul marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, l-a întâlnit pe Armand Assante la premiera specială pentru public a filmului 'The Wanderers', alături de alte vedete încântate să stea de vorbă cu celebrul actor hollywoodian.

Ilie Dumitrescu Jr l-a întâlnit pe marele actor Armand Assante la premiera specială pentru public a producției românești 'The Wanderers – Vânătorul de spirite'. Tânărul de 19 ani, fiul fostului fotbalist din Generația de Aur Ilie Dumitrescu, se află la început de drum în cariera de actor, dar startul este cât se poate de promițător. Ilie Dumitrescu Jr a ajuns în atenția publicului după rolul din 'Un pas în urma serafimilor', cel mai important rol al său de până acum, al treilea din carieră.

Ilie Dumitrescu Jr l-a întâlnit pe Armand Assante la premiera filmului 'The Wanderers'

Tânărul actor a avut ocazia, alături de numeroase alte vedete prezente la premiera 'The Wanderers', desfășurată la Cinema City din AFI Cotroceni, să stea de vorbă cu Armand Assante, venit în România special pentru evenimentele care au marcat lansarea filmului. Într-un amplu interviu pentru VIVA! de mai (nr. revista va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei începând cu 1 mai), Assante a povestit cum a ajuns să joace pentru a treia oară într-un film turnat în România: 'Am o lungă relație cu Andrei Boncea și are un instinct și o sensibilitate extraordinare în privința filmelor bune. (…) Când a creat cu Dragoș (nr. Regizorul 'The Wanderers', Dragoș Buliga) proiectul acestui film, m-a sunat și am fost atras de poveste.' Andrei Boncea și Dragoș Buliga au fost ambii prezenți la premiera ăentru public a peliculei.

În „The Wanderers', Armand Assante este Louis, un fost vânător de spirite faimos, care – împreună cu un jurnalist – ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky. După cum a declarat actorul, filmul este o combinație echilibrată între comedie și dramă, comedie și horror.

Citește și:

Adevărata relație dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Erau de nedespărțit

Elena Gheorghe, vacanță de vis în Dubai. Cum arată în costum de baie după două sarcini

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton