Ian Somerhalder și soția sa, Nikki Reed, au devenit pentru prima dată părinți

 Popescu Alexandra
.

Ian Somerhalder și soția sa, Nikki Reed, au devenit părinți pentru prima oară. Sexul copilului a fost aflat de abia la naștere, iar fetița lor se numește Bodhi Soleil Reed Somerhalder și s-a născut pe 10 august. Ian și Nikki sunt căsătoriți din 2015, iar sarcina a fost făcută publică în mai de către Nikki pe Instagram.

Vestea vine la o zi după ce Reed a apărut pe coperta revistei Fit Pregnancy. În cadrul interviului spunea că ea și Ian vor avea „o lună de tăcere' după ce copilul se va naște.

„Prima lună cu bebelușul va fi doar pentru noi. După ce copilul se va naște, vom avea o lună de tăcere. Doar noi trei, fără vizitatori și ne vom închide, de asemenea, și telefoanele, așa că nu se va putea comunica cu noi. Dacă nu facem așa, la fiecare 5 minute va fi „cum te simți? Ne poți da o poză?' Aceste 30 de zile nu se vor mai întoarce vreodată, iar noi vrem să fim pe deplin prezenți', a spus Nikki în interviu.

Totuși, ieri, vedeta a făcut o excepție și a postat un mesaj alături de o imagine cu coperta revistei:

„Mulțumesc Fit Pregnancy pentru o copertă așa drăguță și că mi-ai permis să mă simt atât de confortabil vorbind despre unele dintre cele mai intime și interesante momente din viața mea. Si, desigur, mulțumesc că m-ați inclus în @bayoywithlove și ați încurajat o discuție pe tema modului durabil și impactului pozitiv pe care l-am avut asupra parcursului meu pentru a deveni mamă.'

Citește și: Anca Lungu a plecat în vacanță cu fiica sa. Cum arată prezentatoarea în costum de baie

La începutul săptămânii, Reed a vorbit despre bucuria pe care a simțit-o când a aflat că este însărcinată.

„Sunt o persoană matinală, așa că am făcut testul de sarcină înainte de zorii zilei. Nu aveam ochelarii sau lentilele de contact și nu pot vedea fără acestea. Mijeam ochii și mă întrebam daca sunt mai multe linii. Am strigat la Ian: Trezește-te! A fugit în baie, s-a uitat la test și eram amândoi atât de fericiți. Ne-am uitat cum răsare soarele împreuna și ne gândeam: Wow, o să avem un copil', a declarat actrița.

Somerhalder a fost la fel de fericit ca Reed când a auzit de sarcină, deoarece actrița este mai relaxată.

„Ian glumește ca ar vrea să fiu însărcinată pentru totdeauna. Sunt o persoană foarte determinată cu o tonă de energie. Pot conduce multiple companii, să citesc patru cărți în același timp și să fac o conferință în același timp ce gătesc cina. Dar când sunt însărcinată, sunt o versiune mai buna de-a mea. Sunt foarte calmă și relaxată, ceea ce cred că este cea mai mare binecuvântare', a adăugat Nikki.

Laura Oaida

Foto: Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton