Horoscopul lunii august. Iată ce rezervă astrele pentru toate zodiile

Luna august vine cu o mulțime de surprize pentru mai multe semne zodiacale. Horoscopul lunii august aduce vești mult așteptate de câteva dintre nativi. Racii simt nevoia să se detașeze de trecut, în timp ce Balanțele sunt printre favorizații acestei perioade.

BERBEC 21.03-20.04
Sunt foarte practici și nu suportă limitările, iar acum au parte de călătorii în domeniul afacerilor. Unii încep să se gândească la căsătorie sau îi atrage foarte mult ideea de cuplu. În mintea lor, vor să își impresioneze cumva alesul sau aleasa.

TAUR 21.04-20.05
Își dezvoltă propriul simț al valorilor în general, iar acum câștigă bani, cheltuiesc și simt că, în sfârșit, au succes, că li se deschid ușile și că sunt apreciați la adevărata valoare. Drumurile lungi sau scurte pot face parte din programul acestei luni.

GEMENI 21.05-21.06
Comunică bine, sunt mobili, primesc vești bune și impresionează ușor prin ideile lor. Acasă, este indicat să vă căutați activități care să vă țină ocupați și să vă scoată din rutină. Noi idei, noi proiecte și călătorii scurte se pot plănui în această perioadă.

RAC 22.06-22.07
Emoționali din fire, dar cu un temperament puternic, Racii pot simți nevoia să se detașeze de trecutul lor și să își facă noi planuri de viitor. Este indicat să își păstreze calmul în relații cu șefii și să cheltuie doar pe ce le face inima să zâmbească.

LEU 23.07 – 22.08

Au o voință puternică și o strălucire aparte, iar acum trebuie să-și folosească atuurile, deoarece rezultatele pozitive la serviciu se pot lăsa așteptate, iar ei trebuie să grăbească lucrurile. Acasă, atmosfera este liniștită, cu evenimente plăcute și momente frumoase.

FECIOARĂ 23.08-22.09
Nativii acestei zodii sunt analitici de fel, critică și au o rațiune aparte, iar acum au nevoie de liniște, pentru a-și finaliza proiectele, care le vor aduce și satisfacții. Câștigurile vin cât de curând, deci nu vă pierdeți cumpătul!

BALANȚĂ 23.09-22.10
Sunt printre favorizații acestei perioade și au parte de evenimente neașteptate. Jupiter, „marele înțelept, e de partea lor, îi susține, le dă idei bune și parcă îi face să înțeleagă anumite lecții de viață. Acum încep să vadă sensul evenimentelor recente.

SCORPION 23.10-21.11
Nativii sunt într-o perioadă de regenerare în această lună. Este necesară o grijă aparte la atitudinea lor față de ceilalți, pentru că riscă să se blocheze într-un anumit punct. Sunt favorizate noile începuturi atunci când vine vorba despre serviciu.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12
Au o capacitate mare de concentrare și pot avea succes în această lună doar după ce au depus efort suplimentar pentru ceea ce își doresc. Fie că vor face drumuri, fie că vor dori să schimbe ceva, cunoștințele și prietenii le vor fi de folos de fiecare dată!

CAPRICORN 21.12-19.01
Au avut răbdare, iar acum culeg roadele muncii lor din ultimii ani: se bucură din plin de succes, atât pe planul carierei, unde sunt în creștere, cât și pe plan emoțional, unde se bucură de confort. Pot începe să facă economii.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02
Se dedică în general nevoilor interioare, își ascultă sufletul, dar acum sectorul partenerial este cel care are nevoie de atenția lor. Atenție – doar cei care sunt optimiști au de câștigat prin această atitudine noi proiecte!

PEȘTI 19.02-20.03
Vor primi ajutorul și încurajările necesare din partea familiei pentru a duce la bun sfârșit ceva ce își doresc de mult. În plus, vor rezolva problemele și complicațiile apărute. De acum înainte, se vor putea ocupa de treburile rămase restante.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton