Horoscop iunie 2018 - Apar oportunități de câștiguri pentru nativii Rac

Luna iunie vine cu multe surprize pentru mai multe semne zodiacale. Nativii Rac vor avea oportunității de câștiguri, în timp ce viața nativilor Taur se schimba semnificativ.

GEMENI 21.05-21.06

Vă implicați în proiecte de amploare, numai că, din mai până în noiembrie, veți trece printr-un exercițiu de forță. Nu toate vor avansa însă așa rapid cum vă așteptați. Una dintre lecțiile de reținut: focusați-vă pe lucrurile cu adevărat importante!

RAC 22.06-22.07

Iunie aduce multe perspective interesante și multă muncă. Aveți scopuri bine determinate și cel mai bine este să nu așteptați prea multe de la nimeni, ci doar de la voi înșivă. Apar oportunități de câștiguri, de parteneriate profesionale sau personale.

LEU 23.07-22.08
Provocările nu sunt întâmplătoare. Vechile idei nu mai funcționează la randament maxim, tocmai de aceea trebuie să schimbați ceva. Trebuie să fiți orga-nizați și să vă construiți o karmă pozitivă, pentru că așa vă veți atrage și din Univers împlinirea dorințelor.

FECIOARĂ 23.08-22.09
Treceți prin situații în care inteligența și comunicarea sunt punctele-cheie pentru a ieși câștigători. Marte vă face încrezători în propriile forțe, vă dă putere și energie, dar totuși nu ar strica să fiți puțin mai atenți la atitudine, diplomația nu trebuie să lipsească.

BALANȚĂ 23.09-22.10
Cariera este prioritară pentru cei care au muncit mult în 2017. Momentele frumoase și pline de satisfacție nu vor lipsi, veți fi înconjurați de prieteni și de apropiați, dar este important un lucru: să nu faceți angajamente, promisiuni pe care nu le puteți respecta.

SCORPION 23.10-21.11
Fie că e vorba de relații sau bunuri materiale, tendința este de a le extinde. Aveți multă energie, ceea ce vă dă puterea de a organiza lucrurile după bunul plac, numai că trebuie să fiți atenți, pentru că e necesar să fiți calmi în relațiile cu superiorii.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12
Veți munci mult, până în septembrie. Multe lucruri reluate, alegeri de făcut, dar nu trebuie să încălcați regulile. Progres în carieră, business și perspective de serviciu, dar și mult efort. Sectorul iubirii rămâne constant, deși tindeți să deveniți mai nervoși.

PEȘTI 19.02-20.03
Sunteți mai dispuși să lăsați de la voi, să iertați, să seduceți, să cuceriți. Un gest romantic ar putea reaprinde flacăra pasiunii și mulți Pești au posibilitatea să regăsească plăcerea intimității. Pot apărea oportunități neașteptate de asociere.

CAPRICORN 21.12-19.01
Sunteți într-un proces de avansare. Situații deosebite apar toată vara, iar asta le va bucura inima mai ales celor care și-au găsit recent un partener de viață, alături de care vor să construiască ceva. Căsătoriile sunt de bun-augur pentru nativii Capricorn.

BERBEC 21.03-20.04
În această lună, puteți simți că, în sfârșit, ieșiți la suprafață, mai ales că acest an v-a încercat destul de mult. Acum, este momentul să descoperiți și alte perspective. Vă faceți planuri de viitor, iar datorită conjuncturilor favorabile, puteți evolua.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02
Astrele vă susțin financiar, poate chiar vă dau ocazii bune de a face bani în plus, dar, pe de altă parte, nu uitați că există mereu o limită a cheltuielilor! Pentru a aduce o nouă energie în viață voastră, una pozitivă, trebuie să renunțați cumva la ceva vechi.

TAUR 21.04-20.05
Diplomație și răbdare, pentru că viața voastră se va schimba semnificativ! De fiecare dată când ați suferit, lucrurile au mers de trei ori mai bine, iar acum este momentul să vă asumați decizii care vă schimbă viitorul. Curând, veți începe să fiți protejații zodiacului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton