Horoscop ianuarie 2018

 Pirvu Cristina
.

Iată prin ce schimbări vor trece zodiile la începutul anului 2018. Vă prezentăm aici horoscopul pentru fiecare zodie în parte, pe luna ianuarie!

CAPRICORN

Planetele care tranzitează semnul tău în această lună îți vor face cel mai frumos cadou de ziua ta – îți va merge extraordinar pe toate planurile: financiar, profesional și amoros. Vei călători, în interes de serviciu și personal, îți vei face prieteni noi, dar și relații profesionale valoroase și, mai mult ca sigur, în viața ta va apărea o nouă dragoste.

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Pentru tine, ianuarie va fi o lună de bilanț, fiindcă simți că, în viața ta, lucrurile nu au mers tocmai bine în anul care a trecut și vrei să tai răul de la rădăcină. Spre finele lunii, eforturile tale deja vor da roade, în special pe plan sentimental.

PEȘTI 19.02-20.03

Relația ta de cuplu e bună, dar, de la o vreme, ai început să faci exces de zel, iar iubitul tău nu este deloc încântat că tinzi să devii umbra lui!Prezența ta continuă pe urmele sale va deveni agasantă în cele din urmă, și nu îți dorești să se întâmple asta!

BERBEC 21.03-20.04

În prima lună din an, viața profesională îți va consuma tot timpul, dar și toată energia, punân- du-ți răbdarea la încercare. Din acest motiv, vei avea de pierdut, din păcate, pe plan emoțional, deoarece persoana iubită se va simți neglijată.

TAUR 21.04-21.05

Sărbătorile te-au obosit mai mult decât credeai, așa că un weekend departe de tumultul cotidian ar fi mai mult decât bine-venit. Cu ocazia asta, ai putea să reglezi și problemele apărute în viața de cuplu. Totul e să renunți la încăpățânare.

GEMENI 22.05-21.06

După un final de an agitat, vei putea în sfârșit să răsufli ușurată, viața ta personală va fi mult mai calmă. Din păcate, vei ajunge să te plictisești repede de rutina din cuplu și să-i reproșezi asta partenerului tău… Cine să te mai înțeleagă?!

RAC 22.06-22.07

Planetele aflate în opoziție cu semnul tău vor produce câteva „scurtcircuitări atât pe plan personal, cât și profesional. Instabilitatea materială va afecta și viața de cuplu, așa că, luna asta, păstrează-ți cumpătul. Nu forța nota!

LEU 23.07-23.08

Din punct de vedere profesional, aparent, îți merge bine. Cineva, din umbră, îți va face însă zile negre, fiindcă dorește să îți ia locul. Fii asertivă, dar nu agresivă, altfel îi vei da satisfacție!În compensație, planul amoros e bine aspectat.

FECIOARĂ 24.08-22.09

Energie, fler, spontaneitate, succes pe toate planurile – asta îți rezervă astrele în luna ianuarie și ar fi bine să profiți din plin de acest cadou generos. Dacă ți-ai propus să-ți întemeiezi o familie, acum este momentul cel mai potrivit!

BALANȚĂ 23.09-23.10

Pe plan financiar și profesional îți merge bine în această lună, însă relațiile cu cei apropiați ție lasă de dorit. Dacă ai familie și copii, nu e exclus să iasă cu scântei, din cauza conflictului dintre generații. Fii diplomată și îngăduitoare!

SCORPION 24.10-22.11

Ai început anul cu dreptul din toate punctele de vedere și doar de tine depinde ca lucrurile să rămână așa. Pentru asta, va trebui să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională, altfel „la vie en rose va deveni repede… gri.

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Luna aceasta va sta sub semnul reconcilierii. Îți merge bine în viața personală, așa că vei deveni mult mai concesivă cu cei din jur. În plus, partenerul tău îți va face o surpriză de proporții – dacă nu ai primit încă inelul, fii pregătită.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton