Horia Tecău e ghinionist în tenis, dar norocos în dragoste

Horia Tecău e ghinionist în tenis, dar norocos în dragoste. Așa poate fi descrisă viața sportivului din ultimele luni, când a trebuit să ia o pauză din cauza unei accidentări. În schimb, așa cum ne-a mărturisit în interviu, pe plan personal lucrurile stau cu totul altfel.

Horia Tecău este ghinionist în tenis, dar norocos în dragoste. Am aflat aceste detalii chiar de la el, în cadrul interviului unde ne-a povestit, de asemenea, cum și-a umplut timpul în perioada de recuperare, dar și ce dietă ține atâta vreme cât se află în repaos.

Cu ce se ocupă Horia Tecău când nu joacă tenis

Sportivul ne-a mărturisit că în ultimele două luni, de când se află în recuperare, a reușit să bifeze mai multe lucruri pe care nu reușea să le facă înainte, din lipsă de timp liber: 'Am avut ocazia să petrec mai mult timp cu familia și prietenii, să vizitez locurile preferate, să mă odihnesc un pic și fizic și mental, pentru că de 10 ani joc la cel mai înalt nivel în acest circuit de tenis. Am fost norocos să nu am accidentări până acum. (…) Eu m-am bucurat de această perioadă, sunt multe lucruri pe care le tot amânam, fiind mereu plecat la turnee. Am avut ocazia să revin la proiectul meu cu cartea pe care am scris-o acum doi ani, 'Viața în ritm de tenis', pregătim o surpriză cu această carte. Am avut timpul necesar pentru a mă ocupa de materializarea acestei surprize.'

Sportivul nu a neglijat nici pregătirea fizică, în ciuda accidentării suferite, prima mai serioasă din cariera sa: 'Să nu credeți că nu îmi fac antrenamentele. Am făcut antrenamente de când m-am accidentat, dar nu am avut voie să pun greutate pe zona ccidentată. În rest am lucrat tot.'

Horia Tecău: 'În dragoste îmi merge bine'

Întrebat în glumă de reporterul VIVA! câte cereri în căsătorie primește pe zi, Horia ne-a declarat că este liniște la acest capitol. Însă pentru zecile de fane ale sportivului, trebuie să menționăm că acesta are o relație. 'Da, sunt cu cineva. În dragoste îmi merge bine, sunt fericit', a mărturisit Horia cu sinceritate.

Citește și:

Când revine Horia Tecău în tenis și de ce și-a lăsat barbă: '8 din 10 persoane îmi spun că îmi stă bine!'

Simona Halep, despre cel mai important moment pe plan personal. E împlinită – VIDEO

Liber la dulciuri: ce dietă ține Elena Gheorghe vara asta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton