Halle Berry, fără lenjerie intimă pe covorul roşu! A atras toate privirile - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Halle Berry a reuşit să atragă toate privirile la NAACP Image Awards! Ţinuta pe care a purtat-o a fost una de-a dreptul îndrăzneaţă! Iată imaginile de senzaţie!

Halle Berry este o actriță americană și fost fotomodel. În anul 2002 ea a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru performanța sa din filmul Monster’s Ball, până în prezent fiind prima și unica femeie de origine afro-americană care a câștigat premiul Oscar pentru rolul principal. Ea este una din cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Citeşte şi: La 80 de ani, Jane Fonda a învins în lupta cu cancerul!

Patru cântărețe, aceeași obsesie costisitoare

Halle Berry, fără lenjerie intimă pe covorul roşu

Halle Berry are mari probleme de sănătate. De aproape 10 ani, actriţa suferă de diabet, fiind insulino-dependentă.  Asta nu o împiedică însă să arate spectaculos, să poarte ţinute atrăgătoare şi foarte îndrăzneţe.

Aceasta a optat pentru gala NAACP Image Awards la o rochie creată de Reem Acra. Articolul vestimentar i-a acoperit cât de cât zonele ruşinoase, dezvelind părţi generoase din fese. Actriţa a purtat cercei negri pe care i-a asortat de minune cu pantofii cu toc cui. La gală au mai fost prezente Yara Shahidi, Sonequa Martin şi multe altele.

Rochia pe care a purtat-o artista în vârstă de 51 de ani nu mai este disponibilă la vânzare, însă preţul ei poate varia între 350 de dolari şi 1.200 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=AjmqVCOQAck

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton