Greşeli în îngrijirea părului. Sfaturi de la hairstylist

 Pirvu Cristina
.

Greşeli în îngrijirea părului. Multe femei nu acordă o mare importantă sănătăţii părului, îl agresează, aplică produse neadecvate şi astfel acesta îşi pierde strălucirea. Hairstylistul a explicat care sunt greşelile majore şi cum trebuie tratată podoaba noastră capilară!

Adrian Perjovschi a explicat care sunt greşelile de evitat în îngrijirea părului. De ani de zile, acesta are grijă de părul multor vedete de la noi, dar şi de alte doamne care vor un păr sănătos şi strălucitor. Iată ce spune despre rutina zilnică a părului.

„Spălatul, majoritatea femeilor nu ştiu să îşi spele părul. Mişcările trebuie să fie bune spentru scalp, apoi pentru lungimea firului de păr. De la spălat porneşte totul. Şamponul trebuie aplicat pe lungime.
Aşadar, trebuie să te speli corect, să foloseşti produse profesionale, să îl tamponezi uşor…”, a declarat Adrian la Interviurile VIVA!

 

Cătălina Ponor, schimbare radicală

Cătălina Ponor, supranumită și zeiță de la Atena, datorită titlului olimpic câștigat în capitală Greciei în 2004, a fost transformată în Zeița Atena, de hairstylist-ul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului Transformări radicale by Jovsky Studio.

Cătălina Ponor a avut parte de o transformare că la carte: În general adopt un machiaj natural, outfit casual și cât mai lejer așa că m-am bucurat de această transformare, a fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea: de la make-up, par, outfit și până la toată desfășurarea de forțe de care am avut parte. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine. Mulțumesc echipei și tuturor celor care au participat la acest episod frumos!' – mărturisește Cătălina Ponor.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton