Giulia vorbește pentru prima dată despre despărțire

 Popescu Alexandra
.

Căsătorită de 4 ani cu Vlad Huidu, Giulia Angelescu este cea mai fericită, mai ales că au împreună 2 copii frumoși. Însă cântăreața a trecut prin momente grele în relația cu actualul ei soț.

Giulia a scris pe blogul său despre momentul în care l-a cunoscut pe Vlad, de momentele grele prin care au trecut în relație, dar și despre despărțirea dureroasă care a existat la un moment dat în cei 12 ani de când se cunosc.

Ne-am cunoscut acum 12 ani la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simțit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit și de atunci am rămas amici. Au trecut anii, fiecare cu viața lui, cu relațiile lui, niciodată nu ne-am gândit că ar putea fi mai mult între noi. Și totuși, la o petrecere a îndrăznit și m-a luat de mână. Atunci am știut că el e cel pe care îl așteptam. Voiam să nu îmi mai dea drumul și să rămână el pentru totdeauna. Atunci am simțit că am ajuns acasă…', a povestit Giulia.

Familia și prietenii nu au fost de acord cu relația lor, iar din aceasta cauză totul a fost din ce în ce mai greu.

A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulți nu au fost de acord cu relația noastră. Prietenii lui, familia lui, toți credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era așa… Pentru că eu simțeam că el este acela. Habar nu am de unde am avut puterea să mă lupt' cu ei, dar sunt scorpion până în măduva oaselor și poate de asta nu mi-am pierdut niciun moment direcția și am mers mai departe, indiferent de ce a apărut în calea mea. Familia lui a spus că poate' mai mult de atât, că ar trebui să își găsească pe altcineva. Eu am gândit că singurul mod prin care aș putea să îi fac să vadă dragostea dintre noi, era să îi ajut să se apropie și mai mult de el, de noi, să vadă că e fericit. Și am fost tare fericiți în lumea noastră, în care vorbele celorlalți nu mai aveau valoare… se auzeau doar sunetele iubirii noastre. Într-o bună zi însă am oboist… și eu și el… și ne-am oprit.'

Despărțirea a fost cea mai dureroasă, iar Giulia a așteptat un an și jumătate împăcarea.

Momentul în care ne-am despărțit a fost tare greu, perioada care a urmat a fost, poate, cea mai dureroasă din viața mea… Am simțit că a murit o parte din mine atunci.. Perseverența cu care am continuat însă să cred, în timp ce încercam să învăț să trăiesc fără el, că ne vom împăca, că el este jumătatea mea, a fost mai puternică. Un an și jumătate ne-am căutat, fără să ne găsim. Fiecare a încercat să fie cu altcineva. Prietenii, familia, toată lumea era fericită că, în sfârșit, nu mai eram împreună. La noi nu cred că s-au gândit, dar bineînțeles că toată lumea voia ba binele lui, ba al meu. Nu înțelegeam ce anume le dă dreptul să hotărască ce însemna bine pentru noi?

Eu, însă, am crezut cu fiecare bucățică din mine, că dacă ne e scris să fim împreună din nou, așa va fi, indiferent de ce spun ceilalți din jurul nostru. Și așa a fost! M-a întrebat cineva atunci de ce mă agăț de ceva ce nu pare să se mai întâmple vreodată și i-am răspuns că simt că într-o zi va fi bine și că trebuie doar să am răbdare. Ne-am împăcat fără să știe nimeni, după aproape un an și jumătate. Nu a știut nimeni că suntem din nou împreună, încă vreo câteva luni bune. De atunci nu mi-a mai păsat de nimeni, în afară de noi. Nu m-a mai interesat dacă a avut cineva ceva de zis. Iubirea noastră a fost mai puternică decât gândurile lor, decât judecățile lor, decât vorbele lor.', a mai povestit Giulia pe blogul ei.

Alexandra Popescu

Foto: mygiulia.ro

Citește și:

Giulia – Despre jobul de mamă full time şi rinoplastie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton