Gina Pistol şi Smiley, prima vacanţă împreună! Ce destinaţie au ales pentru relaxare

 Pirvu Cristina
.

Gina Pistol şi artistul Smiley au decis ca la începutul acestui an să plece în prima vacanţă împreună! Era de aşteptat ca ambii să ia o pauză după programul intens pe care l-au avut de sărbători!

Nu mai este un secret faptul că Gina şi Smiley se iubesc de o bună perioadă de vreme. Cei doi însă nu au recunoscut nimic însă anumite gesturi, declaraţii ale apropiaţilor şi alte semne au dat de înţeles că cei doi ar forma un cuplu.

Gina Pistol şi Smiley au plecat în prima vacanţă împreună

Cântăreţul Smiley şi iubita lui, Gina Pistol, au plecat într-o vacanţă de vis, după ce acesta a concertat de Revelion la Sibiu. Cei doi au ajuns la Aeroportul Henri Coandă marţi seara, iar la ora 23:35 au decolat către Thailanda, unde au ales staţiunea din Phuket! Nu vor ajunge direct acolo, ci cu o escală la Doha. Au făcut check-in-ul şi apoi s-au relaxat în sala de aşteptare, notează cancan.ro.

Gina Pistol, vacanţă extremă în Asia

Gina Pistol s-a întors recent din Asia, unde a filmat pentru noua emisiune Asia Express, iar revederea se pare că a fost cât se poate de dulce, căci doi nu mai stau separaţi deloc.

Gina Pistol, declaraţii uimitoare despre sentimentele de iubire

„Nu am mai primit o scrisoare de foarte mult timp. am primit şi eu scrisori de dragoste şi mă emoţionam. ma bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile. (…) Am avut multe lipsuri în copilărie. Îmi doream foarte tare o bicicletă şi o păpuşă Barbie şi nu puteam să-mi iau atunci. (…) Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită parazit. Am 36 de ani şi de ce nu am bărbat şi copil? Nu pot să povestesc despre fiecare relaţie de ce am plecat şi de ce m-am despărţit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează. Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinţii lui să fie oameni echilibraţi”, a spus Gina Pistol în urmă cu ceva vreme.

Foto: Colaj

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton