Gianluca Vacchi - urmărit de creditori. Datoriile colosale i-ar putea afecta stilul de viață luxos

 Popescu Alexandra
.

Stilul de viață luxos și femeile frumoase de care este înconjurat tot timpul l-a făcut pe Gianluca Vacchi celebru printre internauți și este urmărit pe Instagram de 11 milioane de oameni. Însă, se pare că miliardarul italian nu ar fi chiar atât de miliardar pe cum se laudă și cam are probleme cu creditorii.

Are 50 de ani, un corp plin de mușchi și tatuaje, una dintre cele mai frumoase femei din lume drept iubită și foarte mulți bani, însă Gianluca le-a ascuns ceva fanilor săi: datoriile. În fiecare fotografie postată pe Instagram, italianul se laudă cu stilul său de viață luxos și cu iahtul său, însă acesta a avut iahtul și câteva dintre proprietăți confiscate de creditori, motiv numai bun ca internauții să facă glume copioase pe seama lui.

Utilizatorii Twitter au creat o pagină intitulată „Găsiți pentru Gianluca Vacchi un loc de muncă', parodiind petrecerile italianului la piscină și pe iaht. Aceștia l-au decupat pe Gainluca dintr-o fotografie și l-au pus pe o hidrobicicletă, semn că datoriile sale sunt mult prea mari, iar faptul că altă ocupație în afară de distracție nu are l-ar putea duce la sapă de lemn.

Gianluca Vacchi a povestit, în trecut, că după 20 de ani de muncă și afaceri familiale a avut o revelație și a decis să renunțe. În schimb, a ales să își trăiască viața în paradisul său actual alături de noua iubită Ariadna Gutierrez, fostă Miss Columbia.

Citește și: Antonia, 10 ipostaze super-sexy în Viva!

Însă faptul că italianul avut de rambursat către creditori 10,5 milioane de dolari, fiindu-i confiscate proprietăți și iahtul pe care își petrece majoritatea timpului, i-a amuzat teribil pe internauți. Se pare că acesta ar mai fi avut confiscate și un teren de golf din apropiere de Bologna, iar creditorii se tem că italianul ar mai avea și alte datorii ascunse.

„Este doar o mica datorie', a declarat Vacchi, raportându-se la valoarea afacerilor familiale, un conglomerat cu interse în domeniul ambalajelor și produselor farmaceutice. Gianluca generează dividende în valoare de 5 milioane de euro pe an, insuficient, pare, pentru a susține un stil de viață atât de luxos.

Alexandra Popescu

Foto: Twitter, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton