Gianluca Vacchi este înnebunit după Ariadna Gutierrez. Iată cele mai hot ipostaze cu cei doi și cele mai siropoase declarații ale italianului

 Popescu Alexandra
.

Ginaluca Vacchi (50) iubește din nou și de această dată pare că este absolut înnebunit după noua sa parteneră de viață. Frumoasa columbiancă Ariadna Gutierrez (23) l-a cucerit iremediabil pe milionarul italian, cu care are o relația de doar câteva luni.

După ce s-a despărțit de Georgia, alături de care a cunoscut faima în mediul online, Gianluca s-a reorientat către o fostă miss și a uitat-o definitiv pe cea care i-a fost iubită timp de 3 ani. Ariadna, aproape Miss Univers în anul 2015, i-a furat inima definitiv lui Gianluca și pare că este și ea foarte îndrăgostită de celebrul dansator de pe Instagram.

Fotografii peste fotografii însoțite de mesaje siropoase și declarații de dragoste, plimbări și apariții publice dovedesc că relația dintre Gianluca și Bambi, așa cum o alintă italianul pe noua iubită, este cât se poate de serioasă.

Citește și: Este Katie Holmes însărcinată cu Jamie Foxx? Apropiații lor așa susțin

Nu atât de fascinați sunt fanii, care o regretă foarte mult pe îndrăgita Georgia și îl condamnă pe Gianluca că i-a dat papucii după ce a devenit celebru împreună cu ea. Însă italianului nu îi pasă de gura lumii, mai ales că Ariadna este o tânără de 23 de ani extrem de sexy, extrordinar de frumoasă și fascinată de faima și de fizicul celebrului „bunic cu mușchi'.

Și dacă împreună cu Georgia încânta pe toată lumea cu clipurile în care dansa pe Instagram, se pare că Gianluca a renunțat să își mai onduiască corpul pe internet și preferă imaginile și plimbările romantice cu Ariadna.

Vezi în galeria foto de mai sus imagini hot cu cei doi și declarațiile de dragoste ale lui Gianluca!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton