George Vintilă a renunţat la radio după 24 de ani: "Este nevoia de schimbare!" - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

George Vintilă a renunţat la radio după 24 de ani. Îl ştiţi cu toţii de la radio, e imposibil să nu îi fi auzit vocea în diferitele programe zilnice. Aceasta a acordat acum un interviu exclusiv pentru VIVA! în care a povestit despre trecutul său, dar şi despre motivul pentru care a renunţat la radio!

După 24 de ani, George Vintilă a simţit nevoia de schimbare, nevoia unui nou început.

„Nu ştiu dacă renunţare e termenul potrivit, e mai degrabă nevoia de schimbare cea care m-a determinat să plec din radio. A fost o poveste lungă, extraordinar de frumoasă, nişte amintiri excepţionale, chiar mă simt un tip extraordinar de norocos pentru tot. „, a spus el exclusiv pentru VIVA!

 

George Vintilă, lider al generaţiei PRO

„Generaţia PRO a fost o parte importantă şi din viaţa oamenilor cum a fost şi din viaţa mea. La vremea aceea era 1997, când am început primele concerte cu generaţia PRO, erau nişte fenomene, nu doar nişte concerte. Se întâmpla foarte des ca la un concert să avem peste 20.000 sau 25.000 de oameni, într-un loc şi să curgă prin faţa lor trupele lor preferate cu cea mai bună muzică adusă şi prezentată de noi. „, a mai adăugat George Vintilă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton