Gal Gadot a încasat un salariu șocant de mic pentru rolul din „Wonder Woman”. Este doar 1,1% din cel al lui Ben Affleck

 Popescu Alexandra
.

Filmul „Wonder Women' a avut un success răsunător încă de la lansare: a dominat toate box-office-urile, a obținut recenzii pozitive, iar vânzările au fost uriașe, de unde a rezultat un succes global incredibil de mare. Însă am rămas uimită când am aflat cât a câștigat Gal Gadot în urma rolului său.

A fost de-a dreptul șocant să aflu că Gal Gadot, protagonista filmului și persoana care stă în spatele succesului peliculei, a fost plătită extrordinar de puțin pentru rolul principal pe care l-a jucat. Potrivit Variety, se pare că actrița a încasat doar 300.000 de dolari pentru „Wonder Woman'.

Raportul arată că Gadot a semnat, în anul 2014, un acord de 300.000 de dolari pentru oricare dintre filmele DC/Warner Bros cu „Wonder Woman', „Batman vs. Superman' și „Justice League', varianta din 2017.

Și chiar dacă Gal Gadot este un personaj major, chiar dacă nu principal, în toate cele trei filme, salariul său este mult mai mic decât cel al colegilor săi bărbați. Ca o comparație, Henry Cavill, care l-a jucat pe Superman, a câștigat 18,4 milioane de dolari pentru debutul său în filmul „Superman: Man of Steel', iar Ben Affleck, care l-a jucat pe Batman, a încasat 26,3 milioane de dolari pentru filmul „The Batman'.

Practic, dacă comparăm salariile lui Ben Affleck și al lui Gal Gadot, aceasta a obținut doar 1,1% din suma pe care actorul a primit-o pentru rolul lui Batman.

Chiar dacă există bonusuri și adăugiri pentru drepturile de autor, salariul lui Gal este incredibil de mic. Să sperăm că actrița împreună cu echipa sa vor putea negocia un salariu mai mare pentru filmele viitoare, având în vedere succesul mare pe care l-a avut „Wonder Woman'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton