Gafe pe covorul roşu. Vedete care s-au făcut de râs la evenimente de top - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Gafe pe covorul roşu. Vedete care s-au făcut de râs la evenimente de top. Deşi au apariţii uimitoare, celebrităţile trec şi prin eşecuri care sunt atent studiate de către paparazzi. Imaginile „vorbesc” şi scot la lumină detalii mai puţin plăcute. Iată o galerie foto de excepţie!

Fie că vorbim de Paris Hilton, fie că o aducem în discuţie pe Beyonce, vedetele au trecut şi prin momente mai puţin plăcute pe covorul roşu. De exemplu, Paris Hilton a ajuns la un eveniment de top cu ani în urmă şi a surprins deoarece a avut mâneca de la rochie ruptă.

Nici Beyonce nu a fost lipsită de astfel de incidente. A îmbrăcat o rochie uimitoare, însă a uitat de părul de la subraţ. A apărut aşa în văzut tuturor, dar mai ales în obiectivele aparatelor de fotografiat.

Priveşte galeria foto cu celebrătăţile care au gafat la evenimente de top!

Citeşte şi:

Au format trupe de succes şi au câştigat averi cântând împreună, dar nu mai ştiu unii de alţii – EXCLUSIV

Gafă de proporţii la Oscar 2018

Cântăreața Andra Day s-a dat în spectacol întinzându-se pe covorul roșu, de parcă în fața ei ar fi fost un șemineu și nu jurnaliști veniți din multe colțuri ale lumii.

Minnie DriverMinnie Driver

FOTO: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton