Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor avea mai mulți de 20 de invitați la nuntă: ”O să am o rochie de mireasă spectaculoasă”

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți civil, însă își doresc să se căsătorească și religios. Cei doi au vrut inițial o nuntă fabuloasă, însă s-au răzgândit, iar evenimentul va avea loc departe de ochii curioșilor. Prezentatoarea TV vrea să îmbrace rochia de mireasă.

Vedeta a luat o decizie foarte importantă în ceea ce privește căsătoria religioasă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să aibă la nunta lor aproximativ 20 de persoane. Prezentatoarea TV s-a gândit și la o rochie de mireasă spectaculoasă pe care o va purta doar la biserică, pentru că seara se va schimba într-o rochie de seară foarte elegantă.

'O să vorbesc despre asta, deși nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem o nuntă doar pentru noi. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem niște poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu știm data. Cred că o să fie în octombrie.', a dezvăluit Gabriela Cristea la Interviurile VIVA!.


FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton