Gabriela Cristea se pregătește intens pentru venirea pe lume a fetiței sale. Iată când va naște!

 Popescu Alexandra
.

În curând, Gabriela Cristea își va vedea visul împlinit și va deveni mamă pentru prima dată. Și pentru că nu mai este mult până la marele eveniment, atât ea cât și Tavi Clonda se pregătesc intens pentru venirea pe lume a fetiței lor.

Mai este o lună și jumătate până ce Gabriela Cristea va deveni mamă. Vedeta este programată să nască pe 11 octombrie, așa că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru fetița sa. Au amenajat deja camera, pe care au pictat-o împreună, iar acum au ales și căruciorul, moment numai bun pentru ca Gabriela să exerseze legănatul fetiței sale și plimbările prin parc.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un boomerang în care imită un legănat cu noul cărucior, iar pe fața ei se citește fericirea și nerăbdarea să își cunoască bebelușul.

Vezi și: EXCLUSIV! Smiley a dat prima declarație despre relația cu Gina Pistol

„Abia așteptăm să o plimbăm pe fetița cu căruciorul', a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela și Tavi Clonda au decis ca fetița lor să aibă două prenume, însă nu au dezvăluit încă care vor fi acelea. Și pentru că orice graviduță are pofte, nici Tavi nu a scăpat de poftele Gabrielei și a trebuit să i le îndeplinească pe toate.

„Au mai fost seri cand m-a rugat să luăm, de exemplu, o prăjiturică. Prima dată a vrut cireşe, a mâncat o livadă întregă, apoi pepene. Încă mai e cu pepenele şi o singură dată a vrut foietaj de brânză', a spus Tavi, potrivit Libertatea.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton