Gabriela Cristea e încă în proces cu fostul soţ. "Sunt bani pentru care am muncit din greu!"

.

Gabriela Cristea e încă în proces cu fostul soţ. Prezentatoarea a dezvăluit în exclusivitate la un interviu pentru VIVA! cum stau lucrurile între ea și fostul ei soț, Marcel Toader. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au divorțat în 2013, dar se pare că între ei au rămas lucruri nerezolvate.

Împreună cu fostul soț a încercat să pună pe picioare o afacere cu un parc acvatic. Banii i-au fost investiți, dar vedeta nu s-a mai ales cu nimic. Gabriela: sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capăt de țară din asta'.

Aceasta are o atitudine pozitivă, afirmă că, deși a pierdut pe de-o parte, a câștigat pe altă. Este împăcată cu situația, indiferent de rezultatul final este hotărâtă să nu se întoarcă la clipele din trecut.

Întrebată în ce stadiu se află procesul, prezentatoarea nu a putut să dea foarte multe detalii: A stagnat la momentul asta pentru că am auzit că e o chestie cu insolvență, nu știu, nu mă pricep, n-am fost niciodată cu contabilitatea. Mă depășește total, avocatul meu se ocupă'. A întâmpinat foarte multe greutăți și pierdici pe parcurs, astfel că a fost aproape imposibil să înainteze mai repede.

Gabriela: Nimeni nu a vrut să judece acest proces care a demarat în urmă cu multă vreme. Am fost mutați de la un tribunal la altul pentru că toți judecătorii spuneau că nu-i de competență lor'.

Dacă la început era șocată că este posibil să se întâmple așa ceva, acum întreaga întâmplare o amuză. Nu este înverșunată, nu poartă ura sau rachiuna. La început o încercau sentimente negative, dar și-a dat seama la timp că nu o ajută cu nimic, spunând că neuronii ei trebuie să rămână întregi'. Mai mult, îi mulțumește lui Dumnezeu pentru fiecare situație în care a pus-o, plăcută sau neplăcută. În acest fel nu a avut timp să se plictisească'.

Ce va face Gabriela Cristea cu banii din procesul cu Marcel Toader

Gabriela:' Dacă îmi voi recupera banii, vor fi bine veniți, îi voi investi în educația fiicei mele'.

Acestea este planul pe care l-a făcut, dar preferă să fie întotdeauna pregătită și cu unul de rezervă. Are de gând să muncească oricât este nevoie, împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, pentru a-i asigura un viitor strălucit și o educație aleasă fetiței lor, Bella Victoria Margot.

Nu s-a mai întâlnit cu fostul ei soț, orice legătură fiind complet ruptă. Gabriela nu a avut o viață ușoară, a întâmpinat numeroase greutăți de la o vârstă fragedă, la 18 ani plecând de acasă. Cum există întotdeauna un echilibru în viață, acum și-a găsit fericirea alături de Tavi, bărbatul căruia i-a jurat iubirea și căruia i-a dăruit o fiica. De asemenea, are parte de o carieră strălucită construită în 25 de ani de muncă.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton