Gabi Cristea şi Tavi Clonda pregătesc botezul Victoriei. Câţi invitaţi au trecut pe listă

 Pirvu Cristina
.

Gabi Cristea şi Tavi Clonda pregătesc botezul Victoriei. Fericiţii părinţi aşteaptă cu mare nerăbdare creştinarea micuţei lor. Ştiu că vor avea emoţii uriaşe în acea zi, însă vor trece peste ele şi se vor bucura de evenimentul aşa de special. Iată când va avea loc petrecerea şi câţi invitaţi sunt pe listă!

Pe data de 14 aprilie, în aproximativ o lună de zile, creştinarea Victoriei Margot va avea loc. Gabi şi Tavi Clonda au început să facă deja pregătirile, au stabilit o locaţie de petrecere, tema şi câte persoane vor invita. Credeau că va fi un botez restrâns, însă pe lista lor se află deja 150 de persoane, probabil familia şi prietenii apropiaţi.

„Am stabilit data, pe 14 Aprilie, la o săptămână după Paşte, cam aşa se orientează oamenii. Am lăsat totul pe ultima sută de metri, dar de astăzi trebuie să ne apucăm, am anunţat doar apropiaţii. Trebuie să facem şi noi invitaţii, avem nevoie de o grămadă de lucruri, dar e frumos. Am găsit o sală deja, suntem în discuţii aproape finalizate cu sala de evenimente, trupă avem! Eu cânt invitaţilor mei, am şi o trupă bună. Am pregătit câteva surprize, câţiva artişti. O să avem aproape 150 de invitaţi, dacă nu, mai mult. Gabriela s-a gândit la tema botezului, eu am fost de acord cu ea! Culoarea mov o să predomine. Suntem foarte bucuroşi şi ne trăim visul. Eu cred că o să am emoţii atunci, când o să ajungem la biserică. O să vorbim cu preotul, noi dorim cu puţină apă pe creştet la cristelniţă. „, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Citeşte şi:

Ion Ţiriac, mândru de Ioana, fiica sa: „Este un copil norocos. Eu nu i-am dat prea multe sfaturi!'

Gabriela Cristea ţine dietă. A slăbit 10 kilograme după naştere

Cei mai mulți și-o amintesc pe Gabi Cristea drept o femeie voluptuoasă, cu forme, însă vedeta TV a reușit performanța de a slăbi 20 de kilograme în anul 2013, an în care a și divorțat, de altfel. Sarcina, însă, și-a spus cuvântul, iar silueta vedetei a suferit iarăși modificări, astfel că a trecut la măsuri drastice: În timpul sarcinii m-am și îngrășat, dar am și reținut apă. Situația nu ar fi fost atât de gravă dacă nu mă îngrășam și mai mult în perioada de două luni și jumătate, când am început să alăptez. Și, da, credeți-mă, că nu e deloc ușir să slăbești. Mie nu-mi vine să cred când le aud pe unele femei zicând că, imediat cum au ieșit din maternitate, au reușit să dea jos 20 de kilograme. La mine chiar nu e așa, fac eforturi foarte mari', a declarat Gabriela, în exclusivitate pentru VIVA!

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton