[FOTO] Vedete pe covorul verde la Media Music Awards 2013

 Adina Rosetti
.

In aceasta seara, la Media Music Awards participa, alaturi de cei mai in voga artisti ai momentului, si vedete din showbiz venite special la Sibiu pentru a fi parte a prestigiosului eveniment.

 

Andreea Marin, Andra, Andreea Banica si Connect-R sunt numai cateva dintre vedetele ce au pasit in aceasta seara pe covorul verde la Media Music Awards.

Andreea Marin a fost o aparitie statement in aceasta seara, intr-o creatie Pronovias ce reinterpreteaza modelul celebru al unei rochii de mireasa a brandului spaniol.

Andreea Marin

 

Andra si Andreea Banica au fost stralucitoare, ambele alegand rochii foarte scurte si sexy, de culoare aurie.

 

Andra Media Music Awards Andreea Banica

 

Cat despre Giulia, nu ne puteam astepta din partea ei decat la o noua aparitie… transparenta!

 

Giulia Media Music Awards

Cum in acest an tema evenimentului a fost ecologia, celebrul covor rosu a fost inlocuit cu unul verde! Iata-l pe Connect-R pe green carpet la Media Music Awards:

Connect-R Media Music

 

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

 

Foto: Unica

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton