Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 14 ani. Transformarea lui Ayan e uimitoare

 Pirvu Cristina
.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 14 ani. Ayan este adolescent deja, şi-a făcut buletin şi nu mai are nici foarte mult timp până va ajunge la vârsta la care poate conduce o maşină. Mama sa i-a transmis de ziua lui cele mai frumoase mesaje aniversare! Iată şi transformarea băiatului de-a lungul anilor! 

În urmă cu 14 ani, pe 1 august, Mihaela Rădulescu îl aduce pe lume pe Ayan. El este singurul ei copil, cel care îi face viaţa mai fericită, o face mândră şi mulţumită de evoluţia lui. În zi aniversară, Mihaela a postat un mesaj emoţionant:

„14 ani – cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Vor veni alţii şi mai frumos pentru băiatul meu frumos şi deştept!”. Cuvintele acestea le-a scris în mediul online, pe Instagram, acolo unde a postat mai multe imagiuni cu fiul, la vârste diferite. Putem observa transformarea lui în ani, de la un băieţel mic, slăbuţ, la un tânăr frumos, înalt!

Alături de Felix Baumgartner, iubitul mamei, Ayan a trăit experienţe inedite, a pilotat chiar un elicopter, a mers la curse, activităţi unice care le-au făcut cu drag, împreună.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 14 aniFiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 14 ani

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, patru ani de relație

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit patru ani de relație. Sunt cel mai cool cuplu al momentului. Ambii extrem de activi, îndrăgostiți ca-n prima zi, amuzanți și atipici. De altfel, chiar Mihaela a mărturisit, într-o emisiune la Pro TV, că ea și Felix nu formează un cuplu normal.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton