Fiica Simonei Gherghe a spus primul cuvânt. "Ana Georgia e sufletul meu!"

 Pirvu Cristina
.

Fiica Simonei Gherghe a spus primul cuvânt. Prezentatoarea TV este topită după micuţa sa şi a lui Răzvan Săndulescu. Petrece cât timp îi permite job-ul alături de ea şi o surprinde în cela mai inedite momente. Ana Georgia a fost filmată spunând primul cuvânt, nu, nu e mama!

Ana Georgia a făcut deja primii paşi, iar acum a început să şi vorbească. Ce-i drept, nu îi iese prea bine, căci este micuţă, însă ce a rostit pentru prima dată rămâne în memoria părinţilor. Simona Gherghe a filmat-o şi a arătat tuturor scena. A postat clipul pe Instagram.

Ana, care stă în funduleţ cucerită de câteva jucării, se aude spunând: Tatatata. Se pare că i-a fost mai uşor să spună asta, decât cuvântul mama. Simona imediat a reacţionat: „Cineee? Ana Georgia. Sufletul meu”. Vedeta a mai completat apoi precizând că tăticul este foarte mândru: ” Îţi dai seama că cineva nu-şi mai încape în piele :))”

Fanii vedetei nu au rămas indiferenţi şi i-au lăsat prezentatoarei TV cele mai frumoase comentarii: „Georgicile se exprima superb la orice vârstă  . O minunăție de bebeluș!!!  (…) Tata…tata! O MINUNE de PRINȚESA  ❤ ⚘ (…) Sufletul meu scump şi drag. m-ai făcut sa plâng!!”

Cine? Cine? #anageorgia #sufletulmeu❤️ @razsandulescu

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on


Ce salariu are Simona Gherghe la „Acces Direct”

Prezentatoarea TV lucrează de ani buni la 'Acces Direct', unde face o muncă foarte bună. Tot timpul se implică în cazurile pe care le prezintă și atunci când e cazul să dea un sfat sau o mână de ajutor o face fără să stea pe gânduri. Simona Gherghe ar avea un salariu mare.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton