Fiica lui Mihai Petre îşi moşteneşte tatăl. Este pasionată de dans

 Pirvu Cristina
.

Fiica lui Mihai Petre îşi moşteneşte tatăl? Mihai Petre şi Elwira, soţia sa, au fost invitaţi la Interviurile VIVA! unde au vorbit despre minunea din viaţa lor, despre Catinca în vârstă de 5 ani. Ea este pasionată de dans, aşadar îşi moşteneşte părinţii. Iată că recent va concura într-un spectacol organizat chiar de către părinţii săi!

Catinca are 5 ani şi face balet, patinează, dar îndrăgeşte tare mult şi dansul. Recent, el a intrat în sala de dans unde antrenează părinţii ei şi a fost fascinată. Are de gând să participe la campionatul pe care îl organizează Mihai şi Eleira alături de grupa începătoare.

„Eu nu cred că sunt un mare talentat, Elwira poate, eu am muncit foarte mult. Eu sunt în zona aia cu transpiraţia. Eu consider că Dumnezeu ţi-a dat într-o anumită măsura talentul, dar dacă nu întreţii nu faci performanţă. Ca orice părinte, îmi văd copilul talentat, frumos.”, a declarat Mihai Petre la Interviurile VIVA!.

Soţia sa a ţinut să completeze spusele lui Mihai, îl lasă fiica să facă ce îţi doreşte şi o va susţine mereu.

„Eu cred că mi-aş dori să facă ea ce îţi doreşte să facă. În momentul asta face balet, patinează, mai aşteptăm câţiva ani, este destul de micuţă ca să ia acum o decizie. Eu cred că e încă prea devreme, vrem să încerce cât mai multe. Vrem să o încurajăm şi să o îndurăm cât putem noi.”, a adăugat Elwira.

 

Sarcină dificilă pentru soția lui Mihai Petre

Mihai Petre și Elwira vor avea încă o fetiță. Micuța se va naște în luna august a acestui an. Cei doi fac o echipă perfectă și pe ringul de dans și acasă. Cea de-a doua sarcină a Elwirei a fost puțin mai grea.

Chiar dacă este însărcinată, Elwira nu vrea să părăsească sala de dans, iar în aceste momente se simte foarte bine. Soția lui Mihai Petre a mărturisit că această sarcină a fost puțin mai grea pentru că nu s-a simțit tocmai bine la început.

Foto: Arhiva VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton