Fiica Andreei Esca cochetează cu moda? Cum a fost fotografiată recent Alexia Eram

 Pirvu Cristina
.

Alexia Eram este fiica Andreei Esca. Adolescenta este pasionată de modă, iar asta o arată de fiecare dată! Iată cum a fost recent fotografiată în Bucureşti!

 

Adolesceta este la început de drum, însă are parte de o susţinere deosebită din partea mamei sale, prezentatoarea Andreea Esca. Alexia are înclinaţii spre jurnalism, carieră pe care a urmat-o părintele său. Scrie deja pentru revista mamei sale, însă asta nu e tot. Mai nou, se pare că tinerei îi place să cocheteze cu moda.

Există anumite dovezi în acest sens. Fiind foarte activă în mediul online, mai exact pe Instagram, Alexia postează imagini destul de des cu ea în care poartă diferite ţinute. Niciuna nu este de neglijat. Ba outfit-uri de vară îndrăzneţe, ba ţinute de toamnă bine asortate chiar şi coafuri în trend.

Recent, tânăra a arătat tuturor prietenilor săi din mediul online o imagine cu ea, probabil dintr-un restaurant în care poartă o rochie sport, neagră, cu cizme foarte lungi, iar peste o blană de culoare deschisă. Outfit-ul o prinde foarte bine, iar poziţia pe care a adoptat-o îi pune trăsăturile în valoare.

Alexia EramAlexia Eram

Citeşte şi:  Atingeri pătimaşe în public între Antonia şi Delia! Au fost surprinse într-un mod inedit

Cert este că Alexia are parte de susţinerea părinţilor, dar şi a iubitului. Adolescenta are o relaţie de o bună perioadă de timp cu Mario Fresh, un tânăr cântăreţ. Rămâne acum de văzut dacă aceasta va urma cariera mamei sale, va ajunge la pupitrul ştirilor,  sau ceva cu totul diferit.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton