Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu, distracţie pe cinste în Austria, la ski!

 Pirvu Cristina
.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner petrec clipe de neuitat la ski, în Austria! Cum au atras atenţia cei doi îndrăgostiţi!

Aceştia şi-au luat câteva zile libere şi au plecat împreună la ski, în Austria. Mihaela Rădulescu şi Felix au decis să nu se mai concentreze o perioadă asupra proiectelor pe care le au şi să îşi dedice şi lor timp de relaxare.

Aşadar, în urmă cu ceva timp, mai exact pe 13 decembrie, cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut bagajee şi au plecat să schieze. Pare că au o întreagă gaşcă cu ei. Cei doi au postat imagini pe Instagram, de la munte.

Felix Baumgartner a fost cel care a încarcat mai multe poze alături de prietenii săi. În niciuna dintre aceste imagini nu apare şi Mihaela Rădulescu. Se pare că el a preferat să o excludă şi să facă poze numai cu băieţii.

Vezi statiuni montane din Austria unde te poti distra in vacanta!

Felix Baumgartner si un prietenFelix Baumgartner si un prieten

Citeşte şi: Andreea Raicu a ajuns la echilibrul emoţional: „Nu m-aş întoarce la niciun moment din viaţa mea!'

Oana Roman, revoltată după crima de la metrou: „Suntem nişte oameni laşi, suntem gresiţi!'

Pe cealaltă parte, Mihaela Rădulescu a fost cea care a încarcat o poză cu Felix. O singură imagine a încărcat de la ski, din această vacanţă, şi aceea este cu jumătatea sa. Pare că vedeta a vrut să îşi exprime încă o dată iubirea.

„Bărbatul meu!” a scris vedeta.

Fanii celor doi imediat au reacţionat şi le-au lăsat comentarii: „Of că frumoşi mai sunteţi. Îţi urez mult succes în tot ce faci!”

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton