Felix Baumgartner s-a răzgândit și își dorește, totuși, un copil? Mihaela Rădulescu este pregătită să devină iar mamă

 Pirvu Cristina
.

Felix Baumgartner își dorește totuși un copil cu Mihaela Rădulescu. Vedeta a declarat acum ceva timp că ar fi vrut un al doilea copil, însă n-a fost să trăiască această bucurie. Felix iubește nespus copiii, dă semne că își dorește, dar este reținut din anumite motive.

Recent, pilotul și parașutistul Felix a încărcat pe Instagram o imagine în care ține un bebeluș în brațe. Are zâmbetul până la urechi, semn că este fericit în această postură, poate de viitor tătic. A scris și un mesaj foarte emoționant în dreptul postării.

'Nu e nimic mai pur decât un bebeluș. Zâmbetul ei înseamnă întreaga lume pentru mine. #felixbaumgartner#redbull #realactionhero #babylove', a scris Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a amintit acum câteva zile că iubitul său îndrăgește foarte mult copiii, însă din cauza timpului limitat pe care îl are nu își dorește unul al său. Duce o viață la limite, cu experiențe pline de adrenalină și este rezervat.

 Mihaela Rădulescu, declarații despre al doilea copil

„Mi-aș fi dorit măcar încă un copil, dar n-am avut bucuria asta. Am vrut ca Ayan să aibă un frate sau o soră, dar n-a fost să fie și n-am forțat lucrurile. Oricât ar părea de ciudat, Felix iubește copiii și e un partener grozav pentru orice copil, fie de conversație, fie de joacă, dar nu-și dorește un copil al lui, dintr-un realism pe care-l înțeleg perfect – e mereu pe drumuri, e mereu în acțiuni periculoase și n-ar vrea să facă un copil doar că să bifeze un capitol de viață. Îl iubesc și pentru această onestitate absolută', a declarat conform libertatea.ro Mihaela Rădulescu, care are un băiat, Ayan, din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton