Experimentatul Ilie Năstase îi oferă sfaturi de cuplu Simonei Halep

 Pirvu Cristina
.

Ilie Năstase, sfaturi pentru Simona Halep. Se ştie că tenismanul a fost, este şi va fi un „Don Juan”. A iubit multe femei de-a lungul timpului, după cum a recunoscut-o chiar el, iar acum îi oferă Simonei ajutor în dragoste. Se zvoneşte că are un nou iubit!

Ilie şi Simona au o relaţie destul de apropiată, participă la meciuri împreună, merg la diferite evenimente, au o relaţie de prietenie chiar. Glumesc amândoi de multe ori, iar Năstase s-a oferit acum să îi ofere jucătoarei sfaturi în iubire. A auzit că Theo Paşa ar fi noul ei iubit.

Ilie Năstase susţine că jumătatea unui sportiv de performanţă trebuie să facă sacrificii, să îşi urmeze persoana iubită, să călătorească împreună în turnee, să fie mereu împreună. Şi partea financiară este importantă. El consideră că Simona are o avere frumuşică însă el ar trebui să aibă una mai presus de a ei.

„În general numărul 1, numărul 2, nu au soţii, logodnice. (…) Cine o fi, logodnicul, soţul. Persoana trebuie să urmească şi să meargă după programul ei. Fetele nu sunt calculate? Rămâne interesul primul şi după vin şi celelalte. Este foarte la locul ei, e simpatică, îi plac bancurile, glumele. Ar fi perfect să fie mai dotat ca ea la bani, dar când e dragoste nu mai contează. La iubire nu te mai uiţi cine are mai mulţi sau cine n-are”, a declarat Ilie Năstase la Antena Stars.

Simona Halep are un nou iubit

Cel care vrea să-i fure inima Simonei Halep este un anume Theo Pașa, din Constanța, un tânăr de bani gata, tot machedon. Theo ar fi urmat cursurile Facultății de Drept și, în ultima vreme, își petrece mult timp în SUA, la Miami. Tânărul s-a afișat de multe ori la cafeneaua Simonei Halep, iar în luna februarie s-a și cazat la hotelul familiei Halep de la Poiana Brașov. Tânărul a mers la ski, s-a cazat la stabilimentul deținut de familia sportivei, dar n-a ratat ocazia de a se afișa la masă cu tatăl și fratele Simonei Halep, scrie Libertatea.

El a mers şi la turneele pe care Simona le-a jucat recent în SUA, unde s-a afișat în tribune.

În trecut, s-a scris că sportiva ar avea o relaţie cu Radu Barbu. Cei doi nu au confirmat nici infirmat aceste veşti. 

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton