Cristina Caramarcu, despre șansele “The Humans” la Eurovision: “Noi ne poziționăm pe primul loc și avem mare încredere în piesa noastră” - EXCLUSIV

 Oana Pantazi
.

Pentru trupa The Humans, 3277 poate fi considerată o cifră karmică, fiindcă aceasta reprezintă numărul de voturi care i-a clasat pe primul loc în finala Eurovision România. Din acest moment, Cristina Caramarcu (voce), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară) au o misiune pe cât de frumoasă, pe atât de dificilă, în Portugalia, la Eurovision. Vom vedea oare România în sfârșit pe primul loc în clasament? Iată ce crede Cristina despre asta!

Cristina Caramarcu, vocea în care românii și-au pus speranțele la Eurovision 2018

Cristina Caramarcu, vocea în care românii și-au pus speranțele la Eurovision 2018

Cristina, ați sărbătorit un an de la formarea trupei voastre, The Humans, într-un mod fabulos. Ce înseamnă pentru tine și pentru colegii tăi faptul că veți reprezenta România la Eurovision?

Am sărbătorit în cel mai frumos mod posibil. Câștigând finala națională Eurovision. 😊 Încă nu realizăm ce ni se întâmplă… Pentru noi, faptul ca am câștigat înseamnă că, ceea ce facem, facem bine, iar asta ne dă o satisfacție personală și profesională de nedescris.

Între voi și cei clasați pe locul doi, Alexia & Matei, lupta a fost foarte strânsă până aproape de finele televotingului. Ai simțit că veți câștiga?

Nu știu dacă am simțit ca vom câștiga, dar am sperat până în momentul în care ne-am auzit numele pe scenă.

Acum 5 ani, la Vocea României, Smiley, din a cărui echipă ai făcut parte, a mers mai departe cu Tibi Scobiola. În ce măsură te-a afectat acest eșec și în ce măsură te-a ambiționat să mergi mai departe?

N-am considerat niciodată Vocea României ca fiind un eșec. Din contră. Din acel moment, mi s-au întâmplat numai lucruri frumoase în ceea ce privește cariera muzicală și bineînțeles că mi-am dorit să merg mai departe. E posibil și de-acum încolo să nu se întâmple mereu așa cum îmi doresc, dar asta nu înseamnă că voi renunța.

Smiley a fost unul dintre susținătorii de aseară ai lui Feli, care a câștigat, în 2016, Vocea României alături de el, dar acum s-a clasat pe locul 3. Cum a fost întâlnirea cu fostul tău mentor?

Smiley ne-a felicitat pentru piesă dinaintea rezultatului. Este unul dintre oamenii cu care-mi face tot timpul plăcere să mă întâlnesc și care emană pozitivism prin toți porii.

Unde vă vedeți poziționați în clasamentul general de la Eurovision? Ce șanse credeți că are piesa Goodbye să câștige competiția?

Noi ne poziționăm pe primul loc și avem mare încredere în piesa noastră.

Odată cu Eurovisionul, cota ta de notorietate va crește exponențial. Cât de pregătită ești să faci față celebrității și cum crezi că se va schimba viața ta?

Sper să nu se schimbe foarte multe din ceea ce trăiesc acum… Și nici nu cred că am nevoie de o pregătire pentru asta. Toate lucrurile cred că vor decurge normal. Oamenii o să ne cunoască mai bine, o să cunoască muzica noastră și sper sa ne primească într-un mod pozitiv.

În viața ta există și o prezență masculină? Cum împaci viața profesională cu cea personală și ce este prioritar pentru tine în acest moment?

În viața mea există o prezență masculină, de mult timp, și până acum m-am descurcat. 😊 Nu-mi fac niciodată planuri. Primesc totul așa cum vine și mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă. N-am neapărat o prioritate. Am doar grijă ca, în viața mea, lucrurile să decurgă frumos și corect.

Citește și: Câștigători Eurovision 2018: The Humans! Cine sunt artiștii care au cucerit publicul (video)

Oana Pantazi

Foto: Arhiva personală a Cristinei Caramarcu

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton