Eva Longoria a împlinit 43 de ani! A primit cel mai frumos cadou

 Pirvu Cristina
.

Eva Longoria a împlinit 43 de ani. Marea actriţă este în culmea fericirii. Trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa alături de familie, de soţ, şi aşteaptă cu nerăbdare venirea bebeluşului său. Eva a dezvăluit deja că a primit cel mai frumos cadou posibil, bebeluşul pe care îl poartă în pântece. 

Eva Longoria a împlinit 43 de ani. Cu această ocazie, vedeta a povestit că a petrecut una dintre cele mai frumoase zile din viaţa sa, mai ales că este şi însărcinată. Într-o postare pe Instagram, aceasta apare îmbrăcată într-o rochie neagră, iar burta i se vede perfect. A scris si un mesaj emoţionant.

'Nu pot să cred că la această aniversare am o ființă care crește în mine. Vă mulțumesc tuturor pentru urări. A fost un an uimitor! Cel mai tare cadou? Îl am deja', a scris actriţa. Chiar dacă mai are puţin şi va aduce pe lume primul său copil, vedeta încă petrece şi se distrează, a petrecut alături de familia sa cu fast-food şi un tort care arăta delicios.

Eva Longoria e însărcinată cu primul ei copil

La 42 de ani, actrița Eva Longoria este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta și José Bastón au devenit un cuplu în 2013, s-au logodit în Mexic în Dubai, în decembrie 2015, și s-au căsătorit în mai 2016, în Mexic, în cadrul unei ceremonii fastuoase, unde actrița, deși aflată la a treia căsătorie, a purtat o superbă rochie albă de mireasă. Puțini au crezut la momentul acela că cei doi soți vor deveni părinți, cu atât mai mult cu cât Bastón, președintele Televisa, cea mai mare companie de media din America Latină, avea deja trei copii din mariaje anterioare.

Foto: Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton