Este o soție de medic ipohondră? Ce ne-a spus Andreea Berecleanu despre problemele de sănătate

În afară de părinții săi, care au ales alte cariere, frumoasa știristă a fost înconjurată de medici în familie de când se știe. Într-un final, s-a și căsătorit cu unul. Am fost curioși să aflăm cât de ipohondră e soția medicului estetician Constantin Stan. Iată ce spune Andreea Berecleanu despre problemele de sănătate.

Andreea Berecleanu a avut norocul să fie înconjurată de medici în familie mai toată viața ei. Pe doi dintre aceștia îi știe toată lumea: unul este vărul său, Cătălin Badiu, chirurg cardio-vascular, soțul Ilenei Badiu,  iar celălalt este partenerul ei de viață, chirurgul plastician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu despre problemele de sănătate

Am fost curioși să aflăm dacă a fi înconjurată de atâția doctori este un privilegiu sau, din contră, poate duce la ipohondrie, adică la interesul obsedant pentru propria sănătate. Andreea ne-a dat un răspuns la care nu ne așteptam: ' Nu sunt ipohondră absolut deloc. Dimpotrivă, sunt în extrema cealaltă, nu mă plâng niciodată. Chiar și atunci când mi-a fost greu să stau în picioare, nu m-am plâns. Am încercat să rezolv situația sau pur și simplu nu am spus. Asta nu înseamnă că nu am cerut ajutor specializat. (…) Dar îmi fac analize, în ritmul în care este firesc să ni le facem.'

Citește și:

Alexia Eram se bucură din plin de soare. Fiica Andreei Esca arată bestial în costum de baie

Dana Săvuică, despre divorțul după 22 de ani de căsnicie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton