Emoții mari pentru Andra și Cătălin Măruță. Fiica lor, Eva, a început grădinița

 Popescu Alexandra
.

Toamna aceasta este una plină de emoții pentru Cătălin Măruță și Andra. Fiul lor, David, va începe clasa I, iar cea mică, Eva, va merge la grădiniță pentru prima dată.

Astăzi, Cătălin Măruță a retrăit una dintre cele mai frumoase etape din viața copiilor săi. A fost prima azi de grădiniță pentru micuța Eva, iar emoțiile au fost la fel de mari, chiar dacă a mai trecut prin asta încă o dată cu David.

„Așa arată un copil curios și un tată emoționat. Prima zi de gradiniță pentru fetița mea. Țineți-mi pumnii!', a scris Cătălin pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o imagine cu fiica sa, care pare foarte nerăbdătoare să își cunoască colegii. Cum era de așteptat, fanii i-au urat mult succes în noua etapă.

Vezi și:

Unde și-au petrecut vacanțele Alina Pușcaș, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan

Și emoțiile nu se opresc aici. David, fiul Andrei și al lui Cătălin, începe clasa I pe 11 septembrie, iar evenimentul a creat agitație mare în familie.

„Avem emoții, e un nou început, o nouă etapă. Ne tot mirăm că timpul a trecut atât de repede, parcă ieri îl înscriam la grădiniță! Din fericire, va fi coleg cu mulți dintre prietenii lui de la grădiniță și sperăm ca asta să îl ajute să se adapteze mai repede. Dacă la grădiniță i-a plăcut să învețe lucruri noi, suntem convinși că și la școală o să îi placă. Am tot vorbit despre asta, ca să îl pregătim și să fie entuziasmat de schimbare', a mărturisit Cătălin pentru Libertatea.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton