Emily Ratajkowski și Bella Hadid, dezmăț după prima seară a Festivalului de Film de la Cannes. Dansul lor provocator este viral!

 Popescu Alexandra
.

Bella Hadid și Emily Ratajkowski au făcut senzație pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes în niște rochii asemănătoare, extrem de sexy. Însă, după eveniment, cele două au făcut senzație pe o un iaht, acolo unde au dansat provocator.

Bella și Emily nu au renunțat nici la vestimentația asemănătoare, așa că rochiile de la festival le-au schimbat cu o pereche de jeansi și bluze mulate, care le lăsau abdomenul lucrat la vedere. Împreună cu ele a mai fost și Hailey Baldwin, care a purtat un hanorac larg pe sub care a avut un maieu negru, mulat.

Couple ladies on a boat

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on


Cele trei au dansat, au cântat și s-au fotografiat pe iaht, însă asta nu e tot. Bella și Emily au încins imaginația bărbaților atunci când s-au filmat dansând lasciv, iar la un moment dat Bella îi pune mâna senzual pe sâni lui Emily.

She loves me @bellahadid @haileybaldwin

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

„Mă iubește', a scris Ratajkowski în dreptul clipului postat pe Instagram, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Bella Hadid – cu lenjeria intimă la vedere la Festivalul de Film de la Cannes 2017

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton