Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a căsătorit în secret. Artista este însărcinată în cinci luni

 Stamen Diana
.

Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a căsătorit în mare secret. Artista va deveni mămică pentru prima dată peste puțin timp, aceasta fiind însărcinată în cinci luni. Căsătoria vedetei a avut loc într-un cadru intim.

Ceremonia a avut loc pe data de 16 martie, în mare secret. Alături de Elena Ionescu au fost prietenii și familia, totul întâmplându-se într-un cadru foarte restrâns, potrivit spynews.ro. Dragoș Răzvan este bărbatul care i-a devenit soț cântăreței.

Elena Ionescu a purtat în ziua cununiei o ținută destul de simplă. Artista a ales un sacou roz pudrat și pantaloni negri, iar buchetul de flori a fost asortat cu ținuta sa. Cu siguranță a fost una dintre cele mai frumoase zile pentru artistă, iar emoțiile pe care le-a simțit au fost unice.

Elena Ionescu este însărcinată în cinci luni

Artista și-a ținută ascunsă și sarcina. Elena Ionescu este însărcinată în cinci luni, urmând ca în scurt timp să-și poată strânge la piept bebelușul. După petrecerea de botez va urma și căsătoria religioasă. Soțul cântăreței este model și om de afaceri.

Elena Ionescu și soțul ei

Elena Ionescu și soțul ei

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton