Elena Gheorghe, vacanță de vis în Dubai. Cum arată în costum de baie după două sarcini

 Stamen Diana
.

Artista se răsfață într-o minunată vacanță în Dubai, unde se bucură de soare și plajă. Elena Gheorghe s-a pozat în costum de baie, după două sarcini. Silueta vedetei nu a suferit deloc modificări și arată excelent. Cântăreața este foarte încântată de locul în care se află.

Elena Gheorghe este mama a doi copii frumoși și voioși. Artista a născut pentru a doua oară în urmă cu un an o fetiță superbă, iar silueta vedetei nu a fost afectată mai deloc. Multe femei se chinuie să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii, însă asta nu a fost o problemă pentru Elena Gheorghe.

'De când ieși din hotel ai impresia că te-a băgat cineva în cuptor. Este foarte cald, dar e bine că bate vântul și nu o să simt căldura asta atât de tare. (…) Nisipul frige rău de tot.', a spus Elena Gheorghe pe rețelele de socializare.

Cântăreața se află în Dubai, unde este cazată la un hotel de lux din Dubai Marina, iar până la plajă nu trebuie să facă decât câțiva pași. Elena Gheorghe a plecat în vacanță fără cei doi copii ai săi, Nicholas și Amelie.

Copiii Elenei GheorgheCopiii Elenei Gheorghe

Citește și: Elena Gheorghe, o mămică model. Se menţine în formă cu ajutorul copiilor – EXCLUSIV

Citește și: Ți-o imaginai blondă pe Elena Gheorghe? Artista a făcut o schimbare radicală

FOTO: Instagram, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton