Elena Gheorghe, cu ochii în lacrimi pe scenă! Gestul emoționant făcut în fața a mii de oameni

 Stamen Diana
.

Elena Gheorghe a susținut un spectacol cu muzică machedonească la Sala Palatului, unde a făcut un gest absolut emoționant în fața a peste 4000 de oameni. Artista a reușit să impresioneze pe toți cei aflați la eveniment.

În urmă cu aproximativ trei luni, Elena Gheorghe trecerea prin momente cumplite după pierderea unei ființe dragi sufletului său, moartea bunicii sale. Artista a iubit-o foarte mult, iar la concertul de la Sala Palatului a făcut un gest impresionant în memoria acesteia. Nimeni nu se aștepta ca Elena Gheorghe să facă asta la începutul spectacolului său.

Cântăreața a urcat pe scenă, iar cu ochii în lacrimi a anuțat prima piesă pe care o va cânta, iar melodia 'Pagoga' a fost dedicată în memoria bunicii sale. Elena Gheorghe îi spunea bunicii paterne, 'Dada', cuvânt care în limba armeană înseamnă bunică.

Sunt foarte emoționată pentru că muzica armănească înseamnă enorm pentru mine. Prima piesă pe care o voi interpreta se numește „Pagoga” și aș vrea să i-o dedic unei persoane care nu mai este printre noi. Ea m-a învățat să vorbesc armănește, să cânt armănește și în 2008 m-a rugat să scot un album de muzică armănească. Este vorba despre Dada mea și vă rog s-o aplaudați pentru că știu că este aici„, a mărturisit Elena Gheorghe cu ochii in lacrimi.

Elena Gheorghe este mereu cu zâmbetul pe buze și de fiecare dată încearcă să transmită multă energie pozitivă celor din jurul ei.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton