Ed Sheeran va apărea în sezonul 7 „Game of Thrones”

 Popescu Alexandra
.

După multe încercări ale producătorilor de a-l convinge să joace în celebrul serial „Game of Thrones', Ed Sheeran a acceptat în sfârșit un rol în sezonul 7.

David Benioff și Dan Weiss au confirmat că îl urmăresc pe cântăreț de mult timp și au reușit, într-un final, să îl convingă pe Sheeran să apară în următorul sezon al serialului, care va avea premiera pe 16 iulie.

De ani de zile încercăm să îl aducem pe Ed Sheeran în show pentru a-l surprinde pe Maisie, iar în acest an în sfârșit am reușit', a spus Benioff care a mai adăugat și faptul că detaliile viitoare vor fi stabilite în funcție de implicarea sa.

Pe lângă acest anunț, au mai fost dezvăluite și alte detalii legate de sezonul 7 „Game of Thrones'. Se pare că, totuși, sezonul 8 va fi ultimul și va avea doar 6 episoade. În plus, aceștia au dezvăluit și câteva dintre momentele lor preferate de pe platourile de filmare, care i-au amuzat teribil.

Suntem curioși care va fi rolul lui Sheeran, dacă se va alătura familiei Stark, dacă va fi un Westeros sau dacă va călători alături de Dothraki în armata lui Khaleesi. Rămâne să vedem din iulie!

 


Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ed Sheeran, un gentleman desăvârşit. Gestul incredibil făcut pentru iubita lui!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton