Dragostea în fața și în spatele camerelor de filmat. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mărturisiri sincere: ”Suntem naturali”

.

Serialul care a făcut oamenii să nu se mai dezlipească de ecranul televizorului îi are ca protagoniști pe Cristina Ciobănașu și Vlad Ghermen. Cuplul celebru care a început împreună o aventură în lumea cinematografiei. I-am întâlnit pe cei doi la filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului TV 'Fructul Oprit' și am fost curioși să vedem cum sunt ei atunci când camerele de filmat se opresc.

Sunt tineri, sunt frumoși și fac o echipă minunată pe platourile de filmare, dar și în viața de zi cu zi. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt iubiți de întreaga lume, iar faptul că în serialul 'Fruct oprit' nu mai formează un cuplu, așa cum ne-au obișnuit, i-a făcut pe telespectatori să privească cu și mai mult interes serialul de pe Antena 1.

'Nu o să se spună nicio secundă că Ioan a murit. Există o posibilitate la un moment dat să se întâmple ceva. Cel mai bine e să urmăriți serialul ca să vedeți ce se întâmplă.', ne-a dezvăluit Vlad Gherman.

Ce se întâmplă atunci când camerele de filmat se opresc ne-a spus chiar Vlad Gherman. Toți cei care fac parte din acest proiect sunt ca o familie, iar zilele de filmări sunt o adevărată plăcere pentru ei. Și în fața camerelor de filmat, dar și în spatele camerelor, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au aceeași relație frumoasă bazată pe multă dragoste.

'Suntem naturali. Asta e cel mai frumos. Aici s-a creat o legătură strânsă între actori și echipa de filmare, echipa de producție. Relațiile interumane sunt atât de strâns legate și atât de familiale încât ai impresia că ești alături de prieteni în fiecare secundă. Atunci când se dă acțiune tot alături de prieteni ești. E o atmosferă atât de plăcută încât trece așa repede ziua de filmare.', a mai spus actorul.

Citește și: Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. A devenit cunoscută la 'Dansez pentru tine'

'Fructul oprit', primul serial în care Cristina și Vlad nu formează un cuplu

Telespectatorii erau obișnuiți ca cei doi să formeze un cuplu și pe platoul de filmare, însă schimbarea a luat pe toată lumea prin surprindere, ceea ce a stârnit și mai mult interesul pentru serialul difuzat la Antena 1.

'Ideea e în felul următor. Prin serialul acesta am avut șansa să jucăm ceea ce nu am jucat niciodată în alte proiecte. Noi în fiecare proiect am fost văzuți ca un cuplu. Aici pentru prima dată noi nu am mai avut de jucat o poveste de dragoste. Ioan o iubea pe Ana. A fost foarte interesant că și mie mi-au lipsit secvențele în care eram împreună și în care ne sărutam. (…)  Noi în viața de zi cu zi ne înțelegem din ce în ce mai bine', a mărturisit Vlad Gherman.

Faptul că nu au mai format un cuplu în serial a fost o schimbare și pentru ei. În momentul în care Cristina Ciobănașu filma secvențe împreună cu alte personaje din serial, gândul ei zbura tot la iubitul ei, Vlad Gherman.

'La începutul proiectului, în primul sezon țin minte că filmam și realizam că Vlad nu este în secvență cu mine, deci e în altă parte. Oare ce face Vlad acum cât eu filmez? Ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Noi tot timpul aveam secvențe doar împreună și când nu aveam filmare nu aveam filmare niciunul. (…) Avem de învățat unul de la celălalt orice', a spus Cristina Ciobănașu.

Citește și: Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look. Actriţa a fost nevoită să facă această transformare

FOTO: Dumitru Angelescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton