La întoarcerea din ”Ultimul Trib”, Dorian Popa are parte de o surpriză: va prezenta ”Xtra Night Show”, alături de Dan Capatos

.

Reality show-urile de la noi sunt reale punte de lansare pentru vedete de televiziune. După Vladimir Drăghia, care, după câștigarea 'Exatlon', a ajuns să prezinte, alături de Ilinca Vandici, o emisiune dedicată acestui show de televiziune, sau după Cătălin Cazacu, una dintre vedetele 'Exatlon' care, după concurs prezintă 'Cash Taxi Vulturii de noapte' la Kanal D, iată că și Dorian Popa s-a ales cu un loc călduț la o emisiune de mare audiență. 

Începând de luni, 24 septembrie, Dorian Popa va prezenta, alături de Dan Capatos, emisiunea „Xtra Night Show', anunță reprezentanții Antena 1.  Dorian se alătură echipei Xtra Night Show', din care mai fac parte actorul Cătălin Bordea și DJ-ul de talie internațională Vika Jigulina.

Va fi prima apariție publică a artistului, de la revenirea din Madagascar, unde a suferit o accidentare care nu i-a mai permis să continue competiția Ultimul Trib'. Cu această ocazie, Dorian va povesti în exclusivitate despre experiența Ultimul Trib' și va oferi detalii legate de starea sa de sănătate.

Logic că mă vedeam măcar până în finala 'Ultimul Trib', însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu același optimism și cu aceeași energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte și de reversul proverbului 'Un rău nu vine niciodată singur' și că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la „Xtra Night Show”. Sfătuiesc toți oamenii care trec prin momente grele în viață să nu își piardă speranța și să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni', spune Dorian Popa.

De asemenea, amfitrionul show-lui de noapte de la Antena 1, Dan Capatos, anunță că noua formulă de prezentare nu va schimba cu nimic spiritul emisiunii. 'Telespectatorii noștri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane și cărora le mulțumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeași stare de bună dispoziție. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate…', spune Dan Capatos.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton